pa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...Mislim ja se zajebavam al znam granicu.. Takve stvari mi ni pijanoj ne padaju na pamet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...Mislim ja se zajebavam al znam granicu.. Takve stvari mi ni pijanoj ne padaju na pamet
Mozartova ljubav ne prezaljena o Ana tugo mojih danaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ane naša spisateljica erotska...
Onpa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...

kako se ja uvijek kontroliram, nismo zivotinje jebemmu..
kako se ja uvijek kontroliram, nismo zivotinje jebemmu..Pa on sto nije gledao kud vozi.pa nemres coveka zajebavati sireci noge bez gaca da vidi u reztrovizoru... napravit ce prometnu i ko bu kriv onda...
jura a kam bi ti pobogu gledal?Pa on sto nije gledao kud vozi.
Privatna stvar .jura a kam bi ti pobogu gledal?
nekak ti ne vjerujem da ti nisi zivinaOnkako se ja uvijek kontroliram, nismo zivotinje jebemmu..

Mislim da je bas kontra, a i ovi iz bolta ubera te voze ko vrecu krumpira i totalno su neljubazni inace kao da svinje prevoze, njima je u cilju sto vise voznji odradit pa se tako i odnose. Za razliku od decki i radio taxi zg gdje svaki radi za sebe i uglavnom su kulturni. Barem takva iskustva imam. A i znam ih nekolicinu.Ma to ovi stariji radio Taxi ugl su ne kulturni prema curama, al mislim da ih bas ne muče prijave puno, a ovi Bolt/uber nesmije odma ga suspendira i ne može radit ak je bas ekstra nekulturan, pa ga prijave
Ma znam .. sve u redu al ne mislim vise obnavljati oglas ... posebno nastojim izbjec ove sto bi letili odmah pisat po forumima i stavljali broj itd ... Jeb ga .. za sad je dobro s poslom ovako laganini i bez da stvaram guzvu dodatnusorry maserkasplit nije bilo zle namjere

Bog će ti platit, za drugo i nismo. Bar ja.Evo Kozjak dobili smo ulaznicu, al za pijanku
Možda neki da, al znam ih par 50+ godina imaju nisu bas kulturniMislim da je bas kontra, a i ovi iz bolta ubera te voze ko vrecu krumpira i totalno su neljubazni inace kao da svinje prevoze, njima je u cilju sto vise voznji odradit pa se tako i odnose. Za razliku od decki i radio taxi zg gdje svaki radi za sebe i uglavnom su kulturni. Barem takva iskustva imam. A i znam ih nekolicinu.
Točno, svaki ološ, bitanga i neradnik posta taksista..Mislim da je bas kontra, a i ovi iz bolta ubera te voze ko vrecu krumpira i totalno su neljubazni inace kao da svinje prevoze, njima je u cilju sto vise voznji odradit pa se tako i odnose. Za razliku od decki i radio taxi zg gdje svaki radi za sebe i uglavnom su kulturni. Barem takva iskustva imam. A i znam ih nekolicinu.
A kad sam ja pitao jednog di ima kurvi . Reko je nemam pojma znaci lagao meStara garda zg taksija ima sve jbt dilere, drogu, kamatare, kurve... X puta mi se nudili prije 6,7 godina da ce dovodit klijente ali takve stvari ignor...
 . Jednog sam pitao isto tako pa mi reko na plavom kolko oces
. Jednog sam pitao isto tako pa mi reko na plavom kolko ocesA ja znam sve te stare.. Stajali pred lagunom.. OlosiMožda neki da, al znam ih par 50+ godina imaju nisu bas kulturni
Naravno, al po običaju ti si to krivo shvatila.Ali ve ty kad sam rekla da glumi Marijola u krevetu odgovorio "ne znam kakav je, nisam ga nikad gledao"o da li vam je promakla izjava godine

Kako kakoNaravno, al po običaju ti si to krivo shvatila.

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |