Juciepenn
Well-known member
Nista pitat cu gaMislim da jebosanac je bio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista pitat cu gaMislim da jebosanac je bio
Budite moji gosti... Sta cete placat... Jos su 2 butelje neotvorene....Kozjak nije bitno ko je dobio okladu ja placam cugu
Jednu cuvam za Kobru..Budite moji gosti... Sta cete placat... Jos su 2 butelje neotvorene....
U haljini ili bez haljine patak... Moji atributi su u prvom planu...Sigica baš bi volio da slikaš se u.haljini ne trebaju atributi u prvi plan
Zar sam i ja na spisku za odstrel ?Jednu cuvam za Kobru..
Evo Kozjak dobili smo ulaznicu, al za pijankuBudite moji gosti... Sta cete placat... Jos su 2 butelje neotvorene....
Naravno... Nikad nisi bio kod mene na pijanki... Moras uvecer da jednom dodes...Zar sam i ja na spisku za odstrel ?
Nemam ništa protiv Ali zarazila si me da razmisljam o tebi.u haljiniU haljini ili bez haljine patak... Moji atributi su u prvom planu...
Može Patak hahaNaravno... Nikad nisi bio kod mene na pijanki... Moras uvecer da jednom dodes...
patak stavlja najbolju muzikuPatim ja kad ti počneš muziku stavljat tu i padnem u tešku depresiju
Možda u nekom drugom životu dapatak stavlja najbolju muziku
Hvala somby premda nisam ni počeo puštat Svatko če nači svoju muzikupatak stavlja najbolju muziku
Vjerujem da nije nikom promakloAli ve ty kad sam rekla da glumi Marijola u krevetu odgovorio "ne znam kakav je, nisam ga nikad gledao" o da li vam je promakla izjava godine
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|