Patak
Well-known member
Pa nitko sretan.kao ja ondaCicu i picu
Sve ću sutra dobit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nitko sretan.kao ja ondaCicu i picu
Sve ću sutra dobit
Tebi pošaljemo slike na wapp , ti baci drkicuPa nitko sretan.kao ja onda
Može FrendeTebi pošaljemo slike na wapp , ti baci drkicu
Nego šjor Hobo , jeste li se i vi kladili ?Nego Sigice, što ćeš s onim invalidom?Nije invalid u pimpek, i ne mora biti džabe. Jesi mu odgovorila?
Vidiš , sad smo već i frendovi . A divlji si konj , teško te pripitomit, bogami tvrd orahMože Frende
Opet ti kažem ne interesiraju me muškiŠta si ti Gay da se ljepiš za mene.bi rekao somby
Sve5Opet ti kažem ne interesiraju me muški
Bio u petak kod jedne Brazilke i pade mi ti napamet
Pripitomiti šta.ti to.znači?Vidiš , sad smo već i frendovi . A divlji si konj , teško te pripitomit, bogami tvrd orah
A možda ti i imaš nekog Biskupa za šefa , vidiš , to mi još nije palo na pametPa evo ja počeo jučer u subotu, bogami od sutra sam u poslu 14 sati . Dobit ćeš otkaz , skužit će te , znaš da nad popom ima pop ili neki biskup.. Čuvaj guzu .
jesam, odma sam ispušija na prvoj tekmi..Nego šjor Hobo , jeste li se i vi kladili ?
Bio u petak kod jedne Brazilke i pade mi ti napamet
Neki apartman stvarno dobro sredjen i tamo stoji valjda nekakvi klavir(zatvoren), i na ulazu pisalo nešto piano(ulaz u zajednički hodnik iz kojeg se ulazi u apartmane. Bilo je sasvim dobro ali nije to važno nego mi nekako prije nego što je počela akcija pa na pamet Bach. Promislio sam kako bii on sjeja za klavir posve gol, svira bi klavir dok mu brazilka dudla
Ublažit ću retoriku, tako s kaže za temperamentne ljude koji imaju svoj stav, koji su tvrdoglavi , ali drže do svog stava, premda bili često puta i u krivuPripitomiti šta.ti to.znači?
Pa ja sam prognozu bolje od Milana Sijerkovičajesam, odma sam ispušija na prvoj tekmi..
Ti si znaci ludji od meneBio u petak kod jedne Brazilke i pade mi ti napamet
Neki apartman stvarno dobro sredjen i tamo stoji valjda nekakvi klavir(zatvoren), i na ulazu pisalo nešto piano(ulaz u zajednički hodnik iz kojeg se ulazi u apartmane. Bilo je sasvim dobro ali nije to važno nego mi nekako prije nego što je počela akcija pa na pamet Bach. Promislio sam kako bii on sjeja za klavir posve gol, svira bi klavir dok mu brazilka dudla
Tko odlučuje šta je pravo a šta krivoUblažit ću retoriku, tako s kaže za temperamentne ljude koji imaju svoj stav, koji su tvrdoglavi , ali drže do svog stava, premda bili često puta i u krivu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|