Patak
Well-known member
DA jebemo se preko žice svaki danPatak, jeli se dopisuješ s Sigicom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA jebemo se preko žice svaki danPatak, jeli se dopisuješ s Sigicom?
TkoTi sigurno imaš pušačke usne ko Vučić .
Ej alo, nemoj protiv Aleksandra Vučića, čovjek je sex simbol!!!Ti sigurno imaš pušačke usne ko Vučić .
Ne ne, ja imam ljigavi smisao za humor a ionako si rekla sto zelim od tebe i da te pustim na miru. So, pustena si na miru, i jos sam ti pomogao oko znas cega onaj dan. No vjerojatno nista nije bitno. Ti sve znas i tako da nema smisla. Uzivaj u dominaciji foruma"dodes samo kada tesko ti je...
Odavno ti nista sveto nije"
Pa ti Bubi , tko drugi ima pušačke usne ovdje i frizuru kao Glup&Gluplji
A i ti se pališ na te usne . A i Patak je tu negdje blizuEj alo, nemoj protiv Aleksandra Vučića, čovjek je sex simbol!!!
Da zbog tebe moraju i reciklirati biološki odpadPa ti Bubi , tko drugi ima pušačke usne ovdje i frizuru kao Glup&Gluplji
E jesi li ti onaj direktor koji ima tajnicu , sjedi na sastanku cijeli dan i tipka po forumu?Ne ne, ja imam ljigavi smisao za humor a ionako si rekla sto zelim od tebe i da te pustim na miru. So, pustena si na miru, i jos sam ti pomogao oko znas cega onaj dan. No vjerojatno nista nije bitno. Ti sve znas i tako da nema smisla. Uzivaj u dominaciji foruma
Za Patka si kreten no stvar je.ukusa ne briniA i ti se pališ na te usne . A i Patak je tu negdje blizu
Nisam ga nikad gledao pa ne znam kakav jeVentiju sam rekla da ga glumi u krevetu
Ne Pačiću vrijeđati na takav način, uključi mozak , možeš ti bolje od toga .Za Patka si kreten no stvar je.ukusa ne brini
Mozak da trošim na tebe?Ne Pačiću vrijeđati na takav način, uključi mozak , možeš ti bolje od toga .
Privatna firma, privatna tajnica, a koliko vidim ovdje svi tipkaju cijeli dan po forum Zato smo si tako bliskiE jesi li ti onaj direktor koji ima tajnicu , sjedi na sastanku cijeli dan i tipka po forumu?
Daj majke ti reci koja je to Javna ustanova da se i mi tamo zaposlimo na managerske funkcije .
Bilo bi dobro kad bi se imalo što potrošitiMozak da trošim na tebe?
Pa ti želiš pažnju samo Hočeš sisuNe Pačiću vrijeđati na takav način, uključi mozak , možeš ti bolje od toga .
Pa evo ja počeo jučer u subotu, bogami od sutra sam u poslu 14 sati . Dobit ćeš otkaz , skužit će te , znaš da nad popom ima pop ili neki biskup.. Čuvaj guzu .Privatna firma, privatna tajnica, a koliko vidim ovdje svi tipkaju cijeli dan po forum Zato smo si tako bliski
Cicu i picuPa ti želiš pažnju samo Hočeš sisu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|