A tko je taj Marijole? Evo ja ću glumitiMark Max oprosti... Mogu li te opet zamoliti da glumis Marijola.. Naime, opet ga nema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tko je taj Marijole? Evo ja ću glumitiMark Max oprosti... Mogu li te opet zamoliti da glumis Marijola.. Naime, opet ga nema...
Ajde Moze.... Al ono bas kao on... Zestoko sa stilom...A tko je taj Marijole? Evo ja ću glumiti
Pomalo... Kad zamisljam neke stvariSig jesi perverzna možda
Pa ne poznam gospodina, ali ću se truditiAjde Moze.... Al ono bas kao on... Zestoko sa stilom...
Sam primjetioPomalo... Kad zamisljam neke stvari
Ti ne možeš glumiti ni u bolivudu kamoli holivuduA tko je taj Marijole? Evo ja ću glumiti
Samo polako... Mozemo mi to...Pa ne poznam gospodina, ali ću se truditi
Ko da moras 18. godisnjaka odradit i prvi mu je putSamo polako... Mozemo mi to...
Ali ti možeš bit naporan to nisu istineTi ne možeš glumiti ni u bolivudu kamoli holivudu
Sig ti češ lako do prvog milijuna ali barem 400 euSamo polako... Mozemo mi to...
Ventiju sam rekla da ga glumi u krevetuKo da moras 18. godisnjaka odradit i prvi mu je put
Pa samo za tebeAli ti možeš bit naporan to nisu istine
Jel stenjaoVentiju sam rekla da ga glumi u krevetu
Kao da jede nesto fino...Jel stenjao
Pa njega ti lako odradit. Ako mu prvi put znamo da će jako svršit i da će brzo svršitKo da moras 18. godisnjaka odradit i prvi mu je put
Daj Sigica obradi ovog.likaAli ti možeš bit naporan to nisu istine
Vidis da je iso kod Ane dobio bi krafnu u ustaKao da jede nesto fino...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|