Sisata i guzata
Well-known member
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/slatka-pauza-oglas-4691849cobra, znas ovu matorku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja primam sve dijagnozeA tebi
A e, zato ima puno vrimena za forum, ali ako mu upadne samo par puta šta ga briga...Mislim da je on jedan od onih sto traže 250€ pa dodatno naplaćuje sve
Primaš baš sve?Pa ja primam sve dijagnoze
Naravno što.te mučiPrimaš baš sve?
stavi ispravan link
stavi ispravan link
Nije do nje nego do Plavog, izgleda da Plavi ne može izdržati toliku popularnost( da parafraziram one ljigavce s Indexa)stavi ispravan link
Črnomerac kod Plive . Radila je dugo na Knežiji . Njezine slike , prosječna usluga, klasika 400/600. Sad je negdje u srednjim 40-tim .Slatka pauza !
Znaš da me trebaš Sexy tamnokosa 172/55/3 37 god., Higijena i diskrecija 100%www.oglasnik.hr
Ja nezz kako je to imati oglas na plavom vise... Jel ima poziva kao nekad..Nije do nje nego do Plavog, izgleda da Plavi ne može izdržati toliku popularnost( da parafraziram one ljigavce s Indexa)
E hvala hvala... Slucajno ju znam sa facea... Frendica od one bucka grudi 6Črnomerac kod Plive . Radila je dugo na Knežiji . Njezine slike , prosječna usluga, klasika 400/600. Sad je negdje u srednjim 40-tim .
MadMax sam samo ja. Nikakav mark, pogotovo ne benzSorry Benz kasnim, jesi li ti MadMax?
Na koju bucku 6 misliš?E hvala hvala... Slucajno ju znam sa facea... Frendica od one bucka grudi 6
Mark Max oprosti... Mogu li te opet zamoliti da glumis Marijola.. Naime, opet ga nema...MadMax sam samo ja. Nikakav mark, pogotovo ne benz
Na puniju frendicu od sarmantne dameNa koju bucku 6 misliš?
"dodes samo kada tesko ti je...Mark Max oprosti... Mogu li te opet zamoliti da glumis Marijola.. Naime, opet ga nema...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|