Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg... Ne mogu ja nekog primat samo zato jer je osoba s invaliditetomBaš gledam , zar je normalno na ovom forumu da se osobu s invaliditetom , vrijeđa i ponižava na ovakav način . U biti gledam, u zadnje dva dana su totalno zaspamali temu Recenzije .
Otići ćeš na hlađenjeKad bi muzički svirao kurcu onda svakako te odabirem kao moj mlohavi kurac
I dalje glumišBaš gledam , zar je normalno na ovom forumu da se osobu s invaliditetom , vrijeđa i ponižava na ovakav način . U biti gledam, u zadnje dva dana su totalno zaspamali temu Recenzije .
AH Šta bi ti dao da si PatkaOtići ćeš na hlađenje
Samo nastavi .
Mislim da Mod radi psihološki eksperiment .A jbg... Ne mogu ja nekog primat samo zato jer je osoba s invaliditetom
Evo sad ce Mod to sredit
To samo jedna osoba pise na ovom forumuOtići ćeš na hlađenje
Samo nastavi .
Tebi dijagnozu ni Dr House ne možeMislim da Mod radi psihološki eksperiment .
Uključi mozak, ajmo malo socijalne inteligencije , izbroji do tri u sebi i pitaj se , da li želiš biti i dalje ovdje ili ćeš nastaviti srati i spamati po forumu. Još jednom dobro razmisli, imaš vremena do sutra u jutro, javi nam svima što si odlučio.AH Šta bi ti dao da si Patka
Cobra lako mene Sombia i ove druge izdominirat...Skidam kapu ako Patka usutis...budi frajer pa njega utisaj..Tebi diagnozu ni Dr House ne može
Ako je tvoj mozak u pitanju onda svakako nemam potrebe da ti odgovaram.Pa tako da razvijaj svoj mozak na svoj načinUključi mozak, ajmo malo socijalne inteligencije , izbroji do tri u sebi i pitaj se , da li želiš biti i dalje ovdje ili ćeš nastaviti srati i spamati po forumu. Još jednom dobro razmisli, imaš vremena do sutra u jutro, javi nam svima što si odlučio.
S čime da mi naudi Jel mišičav neki frajerCobra lako mene Sombia i ove druge izdominirat...Skidam kapu ako Patka usutis...budi frajer pa njega utisaj..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|