Sisata i guzata
Well-known member
Stigla kuci, dovezao me taksist neki koji mi se upucavao jer mi se pomakla haljina a ispod nisam nosila gaciceJel Sigica spava po Sloboštini ispod neke klupe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stigla kuci, dovezao me taksist neki koji mi se upucavao jer mi se pomakla haljina a ispod nisam nosila gaciceJel Sigica spava po Sloboštini ispod neke klupe?
Ko je kome platio?Stigla kuci, dovezao me taksist neki koji mi se upucavao jer mi se pomakla haljina a ispod nisam nosila gacice
Jednog mog frenda su lijepo legitimirali kad je izlazio iz apartmana od tih latina ili čega već . Ljudi oprez, sve mi to smrdi na vrlo jaku organizaciju i organiziranu prostituciju .
A možda bi svirao pimpekom dok bi joj davao oral bez....
Ja njemu jbg nisam htjela akcijat..Ko je kome platio?
HihiStigla kuci, dovezao me taksist neki koji mi se upucavao jer mi se pomakla haljina a ispod nisam nosila gacice
Sigurno se čuvaš za nekog posebnog sutraJa njemu jbg nisam htjela akcijat..
Haljina samo kad to čujemStigla kuci, dovezao me taksist neki koji mi se upucavao jer mi se pomakla haljina a ispod nisam nosila gacice
Naravno.. Obecah da apstiniram i drzim recSigurno se čuvaš za nekog posebnog sutra
Odmah ti se digne..Haljina samo kad to čujem
Pa nek ti kupi vibratorNaravno.. Obecah da apstiniram i drzim rec
Koji sretnik, baš sam ljubomoran na njegaNaravno.. Obecah da apstiniram i drzim rec
Pa ne.baš ali mislim da si prekrasna u haljiniOdmah ti se digne..
Jel bijela skoda octavia karavan, lik u 50-tima, skoro 2 metra, oko 130 kg? Bosanac.Stigla kuci, dovezao me taksist neki koji mi se upucavao jer mi se pomakla haljina a ispod nisam nosila gacice
Uuu... Obozavam kad im se kita dize i bulje u retrovizor.... Narocito kad idem iz Neca, ludnice, platze... Obavezno dekolte, haljina do pola bedara bez gacica i stikle...Pa ne.baš ali mislim da si prekrasna u haljini
Mislim da jebosanac je bioJel bijela skoda octavia karavan, lik u 50-tima, skoro 2 metra, oko 130 kg? Bosanac.
Haha mogu misliti Ja to nekako gledam kroz umjetnost malo više od požudeUuu... Obozavam kad im se kita dize i bulje u retrovizor.... Narocito kad idem iz Neca, ludnice, platze... Obavezno dekolte, haljina do pola bedara bez gacica i stikle...
Jucie ja se sad odjavljujem 20:47Jel bijela skoda octavia karavan, lik u 50-tima, skoro 2 metra, oko 130 kg? Bosanac.
Steta sto se ne vozim cesceUuu... Obozavam kad im se kita dize i bulje u retrovizor.... Narocito kad idem iz Neca, ludnice, platze... Obavezno dekolte, haljina do pola bedara bez gacica i stikle...
NaravnoJucie ja se sad odjavljujem 20:47
Vi se razračunajte , tko je dobio okladu .
Patak i ja smo frendovi.
Noćka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|