Patak
Well-known member
Baš nam je lijepo ni brige ni pameti A eZato sto imas gebis.. Zato i zivis sam sa mackom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš nam je lijepo ni brige ni pameti A eZato sto imas gebis.. Zato i zivis sam sa mackom...
Previše piješ očito patiš od nauzvračene ljubavi hahaIdeja je otic u poznatu kafanu, ubit se u alkoholu da se govno u tebi srami izac tamo nazad godinu dana, a da ti tijelo boluje makar 2 tjedna
Evo.ti besplatan savjet nemoj trčati za picamaIdeja je otic u poznatu kafanu, ubit se u alkoholu da se govno u tebi srami izac tamo nazad godinu dana, a da ti tijelo boluje makar 2 tjed
Mene vise od pitanja zanima odgovorLik pita tamo u oral temi oće pušenje sa kondomom da mi netko rekao da ce to neki musko htjet reko bi mu da takav ne postoji
 ... Ako joj je los dan bit ce svega ..
 ... Ako joj je los dan bit ce svega ..Opcija 1. Izvrijeđat ga i sterat u kurac.Mene vise od pitanja zanima odgovor... Ako joj je los dan bit ce svega ..

Danas je dan za opcije vidimOpcija 1. Izvrijeđat ga i sterat u kurac.
2. Reći će mu da je dida i da njima ne puši
3. Proglasit ga luđakom jer traži sa kondomom. Sve znaju koje se bave ovim poslom da su muški alergični na pušenje s kondomom. Eto ja sam prvi na to alergičan to mi ko da si ruke perem u rukavicama. Zato kad ja idem u takve pohode prvo analiziram forum 8 dana i ne odem nikad ili idem tamo di znam da ću bez kondoma dobit pušenje.

Evo ja taman idenDobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane

Evo ti savjet za posao samo šuti haha kuliraj pusti da drugi govoreDobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane
Ništa se nemoj buniti klimaj glavomDobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane
Za Big Joea znaš da je vjv na druženju s Raissom došla mu u Split napokon. Što se mene tiče ,a ja tražim posao i premišljam si ići u Nizozemsku ili tražit ovdje nešto.Dobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane
Opcija 4.Opcija 1. Izvrijeđat ga i sterat u kurac.
2. Reći će mu da je dida i da njima ne puši
3. Proglasit ga luđakom jer traži sa kondomom. Sve znaju koje se bave ovim poslom da su muški alergični na pušenje s kondomom. Eto ja sam prvi na to alergičan to mi ko da si ruke perem u rukavicama. Zato kad ja idem u takve pohode prvo analiziram forum 8 dana i ne odem nikad ili idem tamo di znam da ću bez kondoma dobit pušenje.
Jos jedan dan u moderatorovom uredu! Kakvi su to fikusi koji vole pusenje s kondomom?Opcija 4.
Ti si jedan mali, bezobrazni smrkavac . Od kud ti pravo da se tako razgovaraš i etiketiraš ljude po forumu .
Samo Sigy zahvali da nisi tamo gdje bi trebao biti i još samo jednom me pitaj ili moljakaj Big Joe zašto si suspendiran . Jel ti sad jasno ?
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |