HPV je još najmanji problem u muškoj populaciji , ali kod žena uzrokuje velike probleme i komplikacije u menopauzi pogotovo .Hpv...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HPV je još najmanji problem u muškoj populaciji , ali kod žena uzrokuje velike probleme i komplikacije u menopauzi pogotovo .Hpv...
Muskarci ga samo sire..HPV je još najmanji problem u muškoj populaciji , ali kod žena uzrokuje velike probleme i komplikacije u menopauzi pogotovo .
Ja širim samo ptičju bolest izviniMuskarci ga samo sire..
Krvarenje iz desni je početak paradentoze , koju uzrokuju bakterije koje se prenose oralnim putem .Ili ranice oko usana... Krvarenje iz desni
Da hahah cas zavrsenJel ovo ona dugo ocekivana prezentacija o SPB-u.
Mislim da bi trebala postojati jedna ovakva tema na ovom forumu i to pinana na vrhu negdje, da ovi sta se prave pametni malo uvide neke stvari.
Btw. sve ovo valja sto si napisao
Nisam bio na druženju s Raissom nego s LaromZa Big Joea znaš da je vjv na druženju s Raissom došla mu u Split napokon. Što se mene tiče ,a ja tražim posao i premišljam si ići u Nizozemsku ili tražit ovdje nešto.
A da ti napokon nađeš curuJel ovo ona dugo ocekivana prezentacija o SPB-u.
Mislim da bi trebala postojati jedna ovakva tema na ovom forumu i to pinana na vrhu negdje, da ovi sta se prave pametni malo uvide neke stvari.
Btw. sve ovo valja sto si napisao
A tko kaze da ju nemam?A da ti napokon nađeš curu
Šire ga i muškarci i žene . Kod žena izaziva rak grlica maternice , a kod muškaraca može izazvati uslijed pada imuniteta niz komplikacija . Većina nas nosi virus HPV-a u sebi, organizam se bori protiv virusa i kod zdravih ljudi nema nuspojava, ali može izazvati komplikacije uslijed pada imuniteta.Muskarci ga samo sire..
Netko zna literaturu. Svaka cast. Prvi koji je tocno napisao.Šire gabi muškarci i žene . Kod žena izaziva rak grlica maternice , a kod muškaraca može izazvati uslijed pada imuniteta niz komplikacija . Većina nas nosi virus HPV-a u sebi, organizam se bori protiv virusa i kod zdravih ljudi nema nuspojava, ali može izazvati komplikacije uslijed pada imuniteta.
Pa ne djeluješ da imaš samo obzervacijaA tko kaze da ju nemam?
Jel zna Rayssa za to? Recenzija u dvi tri riči? Snimija kufere?Nisam bio na druženju s Raissom nego s Larom
Zato on ne zeli do Mie.. Jel bi Raisaa saznala...Jel zna Rayssa za to? Recenzija u dvi tri riči? Snimija kufere?
Jura Optional bi rekao:Zato on ne zeli do Mie.. Jel bi Raisaa saznala...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|