Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš nam je lijepo ni brige ni pameti A eZato sto imas gebis.. Zato i zivis sam sa mackom...
Previše piješ očito patiš od nauzvračene ljubavi hahaIdeja je otic u poznatu kafanu, ubit se u alkoholu da se govno u tebi srami izac tamo nazad godinu dana, a da ti tijelo boluje makar 2 tjedna
Evo.ti besplatan savjet nemoj trčati za picamaIdeja je otic u poznatu kafanu, ubit se u alkoholu da se govno u tebi srami izac tamo nazad godinu dana, a da ti tijelo boluje makar 2 tjed
Mene vise od pitanja zanima odgovor ... Ako joj je los dan bit ce svega ..Lik pita tamo u oral temi oće pušenje sa kondomom da mi netko rekao da ce to neki musko htjet reko bi mu da takav ne postoji
Opcija 1. Izvrijeđat ga i sterat u kurac.Mene vise od pitanja zanima odgovor ... Ako joj je los dan bit ce svega ..
Danas je dan za opcije vidimOpcija 1. Izvrijeđat ga i sterat u kurac.
2. Reći će mu da je dida i da njima ne puši
3. Proglasit ga luđakom jer traži sa kondomom. Sve znaju koje se bave ovim poslom da su muški alergični na pušenje s kondomom. Eto ja sam prvi na to alergičan to mi ko da si ruke perem u rukavicama. Zato kad ja idem u takve pohode prvo analiziram forum 8 dana i ne odem nikad ili idem tamo di znam da ću bez kondoma dobit pušenje.
Evo ja taman idenDobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane
Evo ti savjet za posao samo šuti haha kuliraj pusti da drugi govoreDobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane
Ništa se nemoj buniti klimaj glavomDobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane
Za Big Joea znaš da je vjv na druženju s Raissom došla mu u Split napokon. Što se mene tiče ,a ja tražim posao i premišljam si ići u Nizozemsku ili tražit ovdje nešto.Dobro jel radi iko ista u ovoj drzavi? Svi na forumu cijele dane
Opcija 4.Opcija 1. Izvrijeđat ga i sterat u kurac.
2. Reći će mu da je dida i da njima ne puši
3. Proglasit ga luđakom jer traži sa kondomom. Sve znaju koje se bave ovim poslom da su muški alergični na pušenje s kondomom. Eto ja sam prvi na to alergičan to mi ko da si ruke perem u rukavicama. Zato kad ja idem u takve pohode prvo analiziram forum 8 dana i ne odem nikad ili idem tamo di znam da ću bez kondoma dobit pušenje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|