maserkasplit
Well-known member
Nek je on pravi rvacki katoliban i nek je forum dobio svog mesijuHahah meni je rekao da sam kurva,i da nisam vjernica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek je on pravi rvacki katoliban i nek je forum dobio svog mesijuHahah meni je rekao da sam kurva,i da nisam vjernica
Nije mi se zamjerio, samo kazem da je to onNe razumim što joj se zamjerio ako je bio kod latina
A nista onda ja sam mislila kad dodjes ovo lito kod mene da cemo ici banciti ,piti pojisti ,gledati decke lipe al nema druge neg u crkvu direkt ..Hahah meni je rekao da sam kurva,i da nisam vjernica
Pa nezz čito nešto malo od jučer vidim posvađali se pa mislio možda latine kriveNije mi se zamjerio, samo kazem da je to on
Ma nismo nego je dosadan sa ulizivanjem... A znam da je to Mark... I znam sta on hoce...Pa nezz čito nešto malo od jučer vidim posvađali se pa mislio možda latine krive
Igras krive brojeve ?Ja hoću samo dobit eurojackpot ,al nikao pa nikao . I hoću samo 500€ za svoje fantazije ,al neda nitko zar tražim previše
Barem se Patak ne ulizujeMa nismo nego je dosadan sa ulizivanjem... A znam da je to Mark... I znam sta on hoce...
Moguće je i toIgras krive brojeve ?
Sorry Benz kasnim, jesi li ti MadMax?Pa nezz čito nešto malo od jučer vidim posvađali se pa mislio možda latine krive
Što radiš da možeš doć pijan? Ako nije privatna stvarJbt blago meni kad mogu doči pijan na posao a svi moraju glumiti neku Masku
Lipo u Sv. Frane malo pojist i popit i sve vidite a kad vas izbace odmah ste na stageu...A nista onda ja sam mislila kad dodjes ovo lito kod mene da cemo ici banciti ,piti pojisti ,gledati decke lipe al nema druge neg u crkvu direkt ..
Iskreno gledam da radim što manjeŠto radiš da možeš doć pijan? Ako nije privatna stvar
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|