Sisata i guzata
Well-known member
I za naseg Marka/Maksa isto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nikako razmotati tko je Mark MaxI za naseg Marka/Maksa isto...
Šta bi mu falila jedna lipa mala Korejka, što ga ništa ne razumi...Pa da bude opet tragedija .Ne ne nikako samo domace
Il bolje da ne pitam hahTo nikako razmotati tko je Mark Max
Taman da je nosi u dzepu dok tipka po forumuŠta bi mu falila jedna lipa mala Korejka, što ga ništa ne razumi...
Lik za kojeg Sig ne želi sama sebi priznati da je smrtno zaljubljena u njega i zato izbjegava susret jer se boji posljedica.To nikako razmotati tko je Mark Max
To je onaj sa latinaIl bolje da ne pitam hah
Eto ga djavle ...Lik za kojeg Sig ne želi sama sebi priznati da je smrtno zaljubljena u njega i zato izbjegava susret jer se boji posljedica.
Ovo je bilo okrutnije od onoga jutrosŠta bi mu falila jedna lipa mala Korejka, što ga ništa ne razumi...
A tko je onaj lik sto odredjuje " bitne nebitne" na forumuTo je onaj sa latina
Nije, nema nesporazuma, ona samo slatko gleda...Ovo je bilo okrutnije od onoga jutros
Onaj od zime.. Sta se samnom svadao, prakticni vjernik, munjen skrozA tko je onaj lik sto odredjuje " bitne nebitne" na forumu
Hahah ajde , poslat cu ti hodalicu svoju kad nadjem nekog mladog da me nosi nece mi tribat vise ...Aj ća, tipkam se sa dvi babe...a moj Dida na šta si doša...aj bog...vrtić zove...
Uopce se ne primjeti da je " stabilan" .. dobro sad sam sve polovila vise manjeOnaj od zime.. Sta se samnom svadao, prakticni vjernik, munjen skroz
A neces diduHahah ajde , poslat cu ti hodalicu svoju kad nadjem nekog mladog da me nosi nece mi tribat vise ...
Hahah meni je rekao da sam kurva,i da nisam vjernicaUopce se ne primjeti da je " stabilan" .. dobro sad sam sve polovila vise manje
A vidis da dida jedva i sebe nosi u vrtic bjezi od nasA neces didu
Prije bih rekao 5 rijeci.Al mora biti neka top i vrh da napise recenziju od 5 stranica
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|