Kozjak Dida
Well-known member
Stigao dida sa profilnom slikom.Sta Kozjak izvodi sa profilom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stigao dida sa profilnom slikom.Sta Kozjak izvodi sa profilom
Slika je kraljevskaa sta si profil zakljucaoStigao dida sa profilnom slikom.
Privatna stvar.Slika je kraljevskaa sta si profil zakljucao
Ne... Ne osjecam potrebu da vise ikoga upoznajem koga ne poznamSig, kažeš ti lik bi da te upozna i privatno kakva si u odnosu na forum te tako zaokruži mišljenje u cjelinu prije nego te posjeti? I ti nećeš?
Evo njoke mi prikipile radi foruma...a jbmmNe... Ne osjecam potrebu da vise ikoga upoznajem koga ne poznam
E pa kad se ne izvadi na vrijeme svašta se dogodi ili se primi ili zagoriEvo njoke mi prikipile radi foruma...a jbmm
A danima te nasmijavao kako kaže. O Cruella kako si okrutna...Jel misliš da nagovora Ventia da idu zajedno tugovati, premda mislim da Venti smatra da prava bitka još nije ni počela...Ne... Ne osjecam potrebu da vise ikoga upoznajem koga ne poznam
Mozda su i ove lakome susjede ubrojaliKoliko ima prostitutki u Hrvatskoj? Čitam članak gdje piše 6700 povezano sa prostitucijom...meni više sliči da ih ima 67
Zao mi ali sad se vratio pravi Marijole...A danima te nasmijavao kako kaže. O Cruella kako si okrutna...Jel misliš da nagovora Ventia da idu zajedno tugovati, premda mislim da Venti smatra da prava bitka još nije ni počela...
U oglasu vjerujem oko pedesetak.. Ali hrpa cura, zena radi to povremeno, sa stalnima, u svojim krugovima na preporuku...Koliko ima prostitutki u Hrvatskoj? Čitam članak gdje piše 6700 povezano sa prostitucijom...meni više sliči da ih ima 67
Kad je trebalo kupiti ispit na faksu pojma nisam imao koji su to krugovi...U oglasu vjerujem oko pedesetak.. Ali hrpa cura, zena radi to povremeno, sa stalnima, u svojim krugovima na preporuku...
A jbg to vjerovatno ide samo od sebe kad pripadas tom nekom"stalezu"... Ili kad imas poslovne partnere koji su u tim vodama...Kad je trebalo kupiti ispit na faksu pojma nisam imao koji su to krugovi...
Kad je trebalo platiti za posao pojma nisam imao koji su to krugovi...
Kad treba ući u krugove kurvi pojma nemam di su ti krugovi....
Jebu mene malo ti krugovi...
Al mora biti neka top i vrh da napise recenziju od 5 stranicaMaserkasplit, sta kazes da se zajedno urotimo i nademo ventiju neku utjehu?
I da se zaljubi istog momenta...Al mora biti neka top i vrh da napise recenziju od 5 stranica
Ma ima da se zaljubi prije nego mu i otvori da ga obore njeni koraci do vrataI da se zaljubi istog momenta...
Pa da bude opet tragedija .Ne ne nikako samo domaceNeku Hrvaticu, ne strankinju da ode iz zemlje...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|