Sisata i guzata
Well-known member
Btw jesi skuzio da ima trbuscic malo kao...Jesi se napalio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Btw jesi skuzio da ima trbuscic malo kao...Jesi se napalio?
Pobjeglo nekom hahahaBtw jesi skuzio da ima trbuscic malo kao...
Hahaha dobro osjecam se ko neki debil kad me ovako pitasJesi se napalio?
Jesi bio prije par mjeseci ti na krafnama ipak.. Ha?Pobjeglo nekom hahaha
Nije mi isla cedevita na krafne. Proljev bi dobioJesi bio prije par mjeseci ti na krafnama ipak.. Ha?
Pitam ja Laru jel s prijateljicom tu misleći na Dudu iz oglasa, kaže ona imam dvije ja otvorim EGE a ona pokaže Raissu i MiuZato on ne zeli do Mie.. Jel bi Raisaa saznala...
Ulovljen siPitam ja Laru jel s prijateljicom tu misleći na Dudu iz oglasa, kaže ona imam dvije ja otvorim EGE a ona pokaže Raissu i Miu
Ja cu mu rec sta da joj kaze...ugl...bio je olos od covjeka dok nije nju sreo, ljubav ga oplemenila i samo s njom vidi buducnost, ali ona mu mora pomoc da se makne iz ovog hobija snagom svoje ljubavi... Jer je ovisnik i treba mu pomoc..Samo da Rayssa ne sazna
Oćeš moć nosit sve te kufere, dam ti ja furgon bude li trebalo.Pitam ja Laru jel s prijateljicom tu misleći na Dudu iz oglasa, kaže ona imam dvije ja otvorim EGE a ona pokaže Raissu i Miu
Jak je on momak, sta su mu tri kufera.Oćeš moć nosit sve te kufere, dam ti ja furgon bude li trebalo.
Slažem se , al nije lako nosit dok te neko mlati kišobranomJak je on momak, sta su mu tri kufera.
Dobro je dok ga samo mlati s kisobranom, samo da nam Bigie ne zastrani u fetishiste. Onda znamo da je ovaj svijet otiso u k...Slažem se , al nije lako nosit dok te neko mlati kišobranom
Jebote e sad sam se sjetila...Btw. Jel itko pitao onog novog pitanja koja ga idu u startu?
Dobro sta radite, spavate, jel ja moram o svemu razmisljat.
Nije on nikad bio samnomNije istina, pitao sam ga ja jel on MadMax Ljubavnik Lady Sigi...utekao je...a ovog šarmera smo već pitali...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|