Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka čast kolega na pronicljivosti.Netko je proracunato uzeo nick Mercedes.
Zna da je prvi za ulaz ako ima Mecku
Tek što nije, da nije bio Marijole comeback već je bio na pragu...Nije on nikad bio samnom
A Sisata i guzata?Ma nema nis od toga, nisam potkupljiva...
Ali je bio...Tek što nije, da nije bio Marijole comeback već je bio na pragu...
taj je sigurno gayNetko je proracunato uzeo nick Mercedes.
Zna da je prvi za ulaz ako ima Mecku
Ni onanego... Jel ima tko hrabrosti Marijola danas ono pitat... Jbg nije ga dugo bilo, mozda se nesto primijenilo... Ono sombijevo...A Sisata i guzata?
Mogu ja?Ni onanego... Jel ima tko hrabrosti Marijola danas ono pitat... Jbg nije ga dugo bilo, mozda se nesto primijenilo... Ono sombijevo...
Nek ga Venty pita, oni su si najbolji.Ni onanego... Jel ima tko hrabrosti Marijola danas ono pitat... Jbg nije ga dugo bilo, mozda se nesto primijenilo... Ono sombijevo...
Ajde imas tu castMogu ja?
Malo me prpaAjde imas tu cast
Strah te da je?Malo me prpa
Nisu vise...po mom misljenju ve ty je izdao Marijola..Nek ga Venty pita, oni su si najbolji.
Ajde mozes ti toMalo me prpa
Ti sve znaš, kad i na čemu je puklo?Nisu vise...po mom misljenju ve ty je izdao Marijola..
Po nekim izjavama... Koliko se ljutio sto ga pitam jel mu se javio...Ti sve znaš, kad i na čemu je puklo?
Aj ga ti pitaj, nikad neznas kakav ces odgovor dobit povratnoStrah te da je?
To se cak ni kozjak ne usudiAj ga ti pitaj, nikad neznas kakav ces odgovor dobit povratno
Čekaj da si ulijem malo povjerenja....To se cak ni kozjak ne usudi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|