Juciepenn
Well-known member
Sad ne prodaju alkohol preko noci tako da moras do 22h ako ju ulovis ulovisBenzinska, za ove ko Sig što ožedne u 2 ujutro.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ne prodaju alkohol preko noci tako da moras do 22h ako ju ulovis ulovisBenzinska, za ove ko Sig što ožedne u 2 ujutro.
Čekaj da se spuste paš vidit.Oli su tamo seljaci?
To su brđani.
Nista ljubav samo seksOn bi samo jebo.. Nista romantika, nista cvijece![]()
Ili je uhvatiš dok provaljuje, onda je tvoja u svakom pogledu.Sad ne prodaju alkohol preko noci tako da moras do 22h ako ju ulovis ulovis![]()
Da znam adresu i vrijeme, naplacivao bi ko Patka za Sigin brojDaj ti meni vrijeme i adresu od te milf di se mota. (Pitam za prijatelja)
Koju MILF?Daj ti meni vrijeme i adresu od te milf di se mota. (Pitam za prijatelja)
I sutradan u novinama izađe naslov. Gospodin zove u kasne sate finu raspituje se za nekakve dameZa Sig zovi centralu u Fini, reko sam vam sve a niko me ne dozivljava![]()
Onu: Tata, evo ide mama! "Koju MILF?
Pa te Juicepennove koju je spominjao na oranicama tamoKoju MILF?
Pa ti se onda raspituj za sise....I sutradan u novinama izađe naslov. Gospodin zove u kasne sate finu raspituje se za nekakve dame
Ludilo10 poruka u 5 min od decka 123![]()
Nema taj 100 kn u komadu...10 poruka u 5 min od decka 123![]()
Zar on nije tebe pozvao da mu se javiš u inbox?10 poruka u 5 min od decka 123![]()
Preusmjeri ga na patka brzo ce ohladit10 poruka u 5 min od decka 123![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|