Kozjak Dida
Well-known member
Pitaj u pekari, tamo ti sve znaju.Nisam. Spavalo mi se 3 noci nisam spavo. U pon cu ionako vjv prolazit tamo. Sam pitanje je u kolko sati je ova tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj u pekari, tamo ti sve znaju.Nisam. Spavalo mi se 3 noci nisam spavo. U pon cu ionako vjv prolazit tamo. Sam pitanje je u kolko sati je ova tamo
Alo,alo...pustite čovjeka da odgovori.Meni je jakko sumnjiv..
Ti si seljak.Ja je ne bi za curu.
Ja bi je jebo.
Da shvačam puno srečeJa je ne bi za curu.
Ja bi je jebo.
Kakvoj sad pekari. . Znači za latine moram pitat u policiji. Za ovu u pekari. Šta je sljedeće?Pitaj u pekari, tamo ti sve znaju.
Ti si seljak ako ne bi.Ti si seljak.
Za Sig zovi centralu u Fini, reko sam vam sve a niko me ne dozivljavaKakvoj sad pekari. . Znači za latine moram pitat u policiji. Za ovu u pekari. Šta je sljedeće?
Ti si iz Rupotina, eto ti na sad.Ti si seljak ako ne bi.
Daj ti meni vrijeme i adresu od te milf di se mota. (Pitam za prijatelja)Za Sig zovi centralu u Fini, reko sam vam sve a niko me ne dozivljava
On bi samo jebo.. Nista romantika, nista cvijeceTi si seljak.
Benzinska, za ove ko Sig što ožedne u 2 ujutro.Kakvoj sad pekari. . Znači za latine moram pitat u policiji. Za ovu u pekari. Šta je sljedeće?
Oli su tamo seljaci?Ti si iz Rupotina, eto ti na sad.
Imam ja kafanu za takve slucajeve...Benzinska, za ove ko Sig što ožedne u 2 ujutro.
Ko ti je onaj decko123 sa druge teme? To je pederčina bez da ga se pita, ko sebi da nick dečko???On bi samo jebo.. Nista romantika, nista cvijece
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|