Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi, ne znam ti ja to. Moj dio je da pitam. Kolega Bach može analizirati tvoju dilemu.Mislis da bi moga bit?
Nemozeš tako pitat direktno čovjeka. Moraš to zakamuflirat npr. Da li voli osjetiti kobaje odozada. Da li voli da ga kobasice pune ili nešto slično tome.Sexoral, jesi li ti gay? Skužaj.
E, ma vidia san dobru recenziju za miu pa reko probat. Raissa je zgodnija ali san htia velike siseZašto, pa Raissa je vikala na menadžera. Neka je na đubre vikala, šta će joj menadžer nek radi sama.
A ovome ko je kriv šta Raissu nije uzeo nego ovu drugu, očito ne prati forum kako treba, a i mod je zajebo stvar pa pobrisao temu.
Ae kad voliš male sise to je prvi gay znakMislis da bi moga bit?
Malo prije kažeš da voliš manje sise, sad oćeš velike . Sad sam totalno zbunjen. Šta ti na kraju uopće želiš. Izgubio sam seE, ma vidia san dobru recenziju za miu pa reko probat. Raissa je zgodnija ali san htia velike sise
Jura jesi bio popodne na Oranicama?Nemozeš tako pitat direktno čovjeka. Moraš to zakamuflirat npr. Da li voli osjetiti kobaje odozada. Da li voli da ga kobasice pune ili nešto slično tome.
Pa viš da ne zna ni jel gay. Pogubija se čovik.Malo prije kažeš da voliš manje sise, sad oćeš velike . Sad sam totalno zbunjen. Šta ti na kraju uopće želiš. Izgubio sam se
Pa imaš ovdje Sisatu...što daješ pare nekim napušenim Brazilkama?E, ma vidia san dobru recenziju za miu pa reko probat. Raissa je zgodnija ali san htia velike sise
Ja sam samo pijana...Pa imaš ovdje Sisatu...što daješ pare nekim napušenim Brazilkama?
Nisam. Spavalo mi se 3 noci nisam spavo. U pon cu ionako vjv prolazit tamo. Sam pitanje je u kolko sati je ova tamoJura jesi bio popodne na Oranicama?
Ja je ne bi za curu.Ono jbt svi bi sig za.curu
Objasnia san u jednon komentaru ovdi bice ne citas kako spadaMalo prije kažeš da voliš manje sise, sad oćeš velike . Sad sam totalno zbunjen. Šta ti na kraju uopće želiš. Izgubio sam se
Meni je jakko sumnjiv..Pa viš da ne zna ni jel gay. Pogubija se čovik.
Al razumin ga skroz tako Zagreb djeluje na Dalmatince.
Shvaćam te apsolutnoJa je ne bi za curu.
Ja bi je jebo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|