A mogu i od zadovoljstva kad doživljaju orgazamA žene vrište...
Od užasa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mogu i od zadovoljstva kad doživljaju orgazamA žene vrište...
Od užasa...
Sigurno je bila istinaA mogu i od zadovoljstva kad doživljaju orgazam
Kako si to svatija?Shvatia san da ne volin velike sise
Nisam ja sam odrastao u špageti vesternuMožda je vrištala od užasa.
Jesi gledao film Vrisak?
Ok što voliš svega imaShvatia san da ne volin velike sise
Previse je tu varijabli kod velikih sisa, razumis previse manevarskog prostora ima da nesto pode "po krivu". Priznajen lipo je davit se u velikin cicama ali razmisli malo. Ka prvo zub vrimena. Sve jasno. Ka drugo zakon gravitacije, fala sjor Puljak sve jasno. Ka trece, varijable ka sta san vec spomenia; nisan jos vidia male cice a da nisu lipe. Uvik su pristojne i elegantne. Male cice me ne mogu estetski uvridit dok velike...svaka cica je posebna i zasebna, individualizirana. Mi muski mislimo e ka masivne cice sve je dobro međutua ja bi istaknia OBLIK. Oblik je najvaznijiKako si to svatija?
Neka trauma?
Ugušija se skoro?
Meni je jedino zao što kad sam bio kod jedne s velikim sisama nisam cuclao lijepo ko beba i to si nikad, pa ni tada neću oprostit. Zašto nisam ne znamShvatia san da ne volin velike sise
Nebi ni jaMeni je jedino zao što kad sam bio kod jedne s velikim sisama nisam cuclao lijepo ko beba i to si nikad, pa ni tada neću oprostit. Zašto nisam ne znam
Ti sada pijes a ja cijeli danZnaci ja pijem a vi kao pijani![]()
Ma ne ne mogu ti odolitiZnaci ja pijem a vi kao pijani![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|