Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti previše imaš.fokus na ?!Ništa ti ne kužiš. Napišeš prodajem broj od sig? Ja te pitam čemu upitnik . Drugo da si pisao sig jel mogu prodat tvoj broj? Al ovako upitnik nema smisla
Šutnja je zlato ŽiškuNišta ti ne kužiš. Napišeš prodajem broj od sig? Ja te pitam čemu upitnik . Drugo da si pisao sig jel mogu prodat tvoj broj? Al ovako upitnik nema smisla
Jutros mi kurva kaže: "Ja tebi treba da platim" Zašto meni nikad nisu tako rekleLažu me noćas prazne flaše da mogu vreme da vratim
Svakoj budali psihijatar, a mome paklu obični vratar
Nad ponorom stojim, baš mi se ne da kô tebe nikoga da volim
Eh, što srce nije hotel, zbogom, dođite nam opet
Da provedem noć sa tobom, želja da me mine
A kad me ostaviš bez duše, nek' i ovaj hotel sruše
Uvek si bila dno što gleda sa visine
Nisi zadovoljio...Jutros mi kurva kaže: "Ja tebi treba da platim" Zašto meni nikad nisu tako rekle
Hm hm sjecam se da je jedna vrištala dok sam je lizao e sad jel glumila ko ce ga znatNisi zadovoljio...
Možda je vrištala od užasa.
Jesi gledao film Vrisak?
Gdje je Jura da ovo komentira...
Jura biće s društvom vani.Gdje je Jura da ovo komentira...
Ovo bi bilo smješno da nije istinito.Jura izadje s drustvom van, jedan se vrati doma sa babom, drugi s deckom, treci s nekom sumnjivom, a Jura suva k....
Koji si ti carOvo bi bilo smješno da nije istinito.
Eto me tu samGdje je Jura da ovo komentira...
Ma neda mi se sjedit u parku i klošarit se s ovimaJura biće s društvom vani.
E sad kako nam je opisao svoje društvo nije isključeno ni da ih je policija skupila.
Da i jedino se sjećam da onaj s maskom lik ubija sve pa ne vidim poveznicuMožda je vrištala od užasa.
Jesi gledao film Vrisak?
Malo bolje bi bilo s tonikom i kriskom limete ali ajde... Prolazi.Veceras Dzin i Hell ljudi moji...
A žene vrište...Da i jedino se sjećam da onaj s maskom lik ubija sve pa ne vidim poveznicu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|