maserkasplit
Well-known member
Los tajming patak cijeli dan radim a navecer imam dog s prijateljima nestoDa onda počnem pomalo čarape i gače i.pravac Split?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Los tajming patak cijeli dan radim a navecer imam dog s prijateljima nestoDa onda počnem pomalo čarape i gače i.pravac Split?
Afrička šljiva nikad ne padaValjda zato i toliko jebe![]()
Sve za tebe pacicu,znala sam ja da volis utrojeNego škicni na fejsbuk nekog macana ljubavi
Da imam k sad bi mi popadalo Sve dozivotno
Pa.imaš igračke.koristit čemo pomagača ne brini ne dobivam ga.ja u prknoSve za tebe pacicu,znala sam ja da volis utroje![]()
Javi mu se šta čekašValjda zato i toliko jebe![]()
PrknoPa.imaš igračke.koristit čemo pomagača ne brini ne dobivam ga.ja u prkno
Ah da napišem i poeziju prozu i kratke haiki strofe citate opet bi nešto našla A E ?Prkno,kako ti mene napalis s tim romanticnim izrazima ja sad ne znam di cu ni kuda smetes me svu obaras s nogu uuuf
Tko zna ah nitko,nitko nista ne zna,krhko je znanje,mozda je pao trak istine u me a mozda su sanjeAh da napišem i poeziju prozu i kratke haiki strofe citate opet bi nešto našla A E ?
Ljubavi na poslu sam a.sjedim dva sata več.do večeras.PusicaTko zna ah nitko,nitko nista ne zna,krhko je znanje,mozda je pao trak istine u me a mozda su sanje![]()
Čuvaj mi je Frendice hihiMaserkasplit ne nasjedaj, znao je sto radi...
Da je baja odveo bi te sutra na seks u moru...
Ali je vaginica![]()
Tako da cemo se jebat sa zgodnim tamnoputim dalmatincima i to ne sa Kozjakom i Hobom....Čuvaj mi je Frendice hihi
A i to sto kazesMaserkasplit ne nasjedaj, znao je sto radi...
Da je baja odveo bi te sutra na seks u moru...
Ali je vaginica![]()
Nego s lijepim mladim obdarenim deckima s fejsaTako da cemo se jebat sa zgodnim tamnoputim dalmatincima i to ne sa Kozjakom i Hobom....
Evo ja vam Plovka dajem Neču moda jer čovjek ima prečeg posla nego čitat gluposti ali Patka vam i Plovka šalje napišite neku erotsku priču Plovak jebe a vi tražite jebača ne vidim problem hahaTako da cemo se jebat sa zgodnim tamnoputim dalmatincima i to ne sa Kozjakom i Hobom....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|