Ajde ajde, u povjerenju kojeg si podijelila s forumomU povjerenju pripremala mu je jebacki poklon... Jer ga je zeljela vidjet sretnog... Al jebiga... Patak ko patak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ajde, u povjerenju kojeg si podijelila s forumomU povjerenju pripremala mu je jebacki poklon... Jer ga je zeljela vidjet sretnog... Al jebiga... Patak ko patak...
Ljubavi moraš se potruditi za Patka inače na fejsu potražiJa predlazem brod onaj moj s nesudjenog krstarenja od 2000 kn . Taman za izac iz luke..dalje moze plivati u helginom kolutu
Super da ne moram.silikon metat lijen samNe pustaju Patak novi su
Ja se trudim..svaki dan po fejsu trazim lijepe decke u slucaju da s tobom ne uspijeLjubavi moraš se potruditi za Patka inače na fejsu potraži
Hvala Bogu inače Bi morala kod plovka on svijetli u mrakuNe pustaju Patak novi su
Od mene su svi lijepši barem to bi trebala do sada znati pa vidiš da mi ružni nemamo fejkbukJa se trudim..svaki dan po fejsu trazim lijepe decke u slucaju da s tobom ne uspije
VidimSuper da ne moram.silikon metat lijen sam
Nisam se nikad snimalaAjde ajde, u povjerenju kojeg si podijelila s forumom
Vrijeme ti je onda da malo do crkve svratiš.sad kad znamo da tamo ulaze samo zdrave osobe i par Oče naš izmoliš
Ja ego manijak?? Moj ego je isprebijan, izgazen i mrtav lezi na podu...Sad se tim riječima pogledaj u.ogledalo
Pa.nismo đabe prijatelji ja i tiJa ego manijak?? Moj ego je isprebijan, izgazen i mrtav lezi na podu...
Patče moj pobožni,treba se bojat ljudi koji previše idu u crkvu ,a i 3000 očenaša je uzalud ako pri odlasku iz te nadasve kulturne i edukativne ustanove ,posjetioc nastavi biti loš čovjek .Vrijeme ti je onda da malo do crkve svratiš.sad kad znamo da tamo ulaze samo zdrave osobe i par Oče naš izmoliš
Zen se ne trenira Patak.. jer je to stanje uma a ne fizicke utreniranostiA i treniraj zen ljubavi tko zna Možda osvojiš Patka
Ja znam da si ti uvjek u pravu pa se ne bunim Vidiš ŠutimZen se ne trenira Patak.. jer je to stanje uma a ne fizicke utreniranosti
Zato Patak ne ide u crkvu hahaPatče moj pobožni,treba se bojat ljudi koji previše idu u crkvu ,a i 3000 očenaša je uzalud ako pri odlasku iz te nadasve kulturne i edukativne ustanove ,posjetioc nastavi biti loš čovjek .
Ne ides a mene tjeras da odemZato Patak ne ide u crkvu haha
Da onda počnem pomalo čarape i gače i.pravac Split?Patče moj pobožni,treba se bojat ljudi koji previše idu u crkvu ,a i 3000 očenaša je uzalud ako pri odlasku iz te nadasve kulturne i edukativne ustanove ,posjetioc nastavi biti loš čovjek .
Pa da ti dokažem da tamo ne idu zdravi već bolesni hahaNe ides a mene tjeras da odem
Valjda zato i toliko jebeHvala Bogu inače Bi morala kod plovka on svijetli u mraku
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|