Patak
Well-known member
Sva sreća moram radit mi Patke smo uvjek sretneSrecom da postoji plavi oglasnik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva sreća moram radit mi Patke smo uvjek sretneSrecom da postoji plavi oglasnik
Pa i nije baš, geni, roditelji, politički događaji i dr.Covjek sam bira svoju sudbinu...
Ah dobro bar kad je ljubav u pitanju...Pa i nije baš, geni, roditelji, politički događaji i dr.
Još da kupiš cucka jednog pored plavog oglasnika sreči nema krajaSrecom da postoji plavi oglasnik
Ne ni to, pojam ljudskog izbora ne postoji. Do istog zaključka su stigli filozofi, psiholozi, matematičari i fizičari.Ah dobro bar kad je ljubav u pitanju...
Biras hoces bit osamljeni ego manijak ili normalan covik
Sad se tim riječima pogledaj u.ogledaloAh dobro bar kad je ljubav u pitanju...
Biras hoces bit osamljeni ego manijak ili normalan covik
Kako ne postoji... Prokockas priliku sam a ne jer je visa sila tako reklaNe bi to, pojam ljudskog izbora ne postoji. Do istog zaključka su stigli filozofi, psiholozi, matematičari i fizičari.
Ima fejs instagram twit itd dont worryAli za maserku je patak proslo svrseno vrijeme
Tako ego manijaci cekaju starostJoš da kupiš cucka jednog pored plavog oglasnika sreči nema kraja
Šta da ti kažem resetiraj se ?Tako ego manijaci cekaju starost
Ja čekam i.dalje onaj video kako.te.dvojica jebu.i pun stol para u čemu je problemTako ego manijaci cekaju starost
Baš zbog veće sile, znanstvenici je zovu determinizam, svećenici preodredjenosti. Oholi ljudi negiraju i matematičara i svećenika, što će im se obiti i o glavu.Kako ne postoji... Prokockas priliku sam a ne jer je visa sila tako rekla
Ne jebu me dvojica molim.Ja čekam i.dalje onaj video kako.te.dvojica jebu.i pun stol para u čemu je problem
Hoces reci da je svecenik kriv sto je patak bezobrazni lik koji je svojim ponasanjem otjerao vjerojatno jedinu zenu koja ce ga ikada voljetiBaš zbog veće sile, znanstvenici je zovu determinizam, svećenici preodredjenosti. Oholi ljudi negiraju i matematičara i svećenika, što će im se obiti i o glavu.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|