Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro nemoj pretjerivati, ne znam bili uspila i zatrudnit već, a kamoli roditi, koliko bi to trudnoća trajala?!?Da je bio samo malo pametniji do sad je mogao imati i pacice s Maserkom... Ali ne...
Pa kod patke to brzo ideDobro nemoj pretjerivati, ne znam bili uspila i zatrudnit već, a kamoli roditi, koliko bi to trudnoća trajala?!?
A da i odma 10 Palića poredanih iza majkePa kod patke to brzo ide
JaoooA da i odma 10 Palića poredanih iza majke
Hocu ,neke lijepe mlade s fejsaNego MS hoces nam narucit decke neke ze sutra???
Aaaa mozda bolje da bacim oko na oglase ,mozda neke iskusnije da ih nemoramo uciti samo cu prvo otvorit temu jel bio tko da ne bude da smo bacile pareNego MS hoces nam narucit decke neke ze sutra???
Čovjek uči dok je živ.Aaaa mozda bolje da bacim oko na oglase ,mozda neke iskusnije da ih nemoramo uciti samo cu prvo otvorit temu jel bio tko da ne bude da smo bacile pare
E a jadan... To sta ce bit nesretan cijeli zivot.. To nista, a?ZA PATKU:
U ništa, oklada je u ovom slučaju posve nelogična jer ja ne mogu imati utjecaja na to.Hobo u sta se kladis da cu se ja okupat u moru sutra??
Covjek sam bira svoju sudbinu...ZA PATKU:
Jadan i sretan.istovremenoE a jadan... To sta ce bit nesretan cijeli zivot.. To nista, a?
Hm ?Covjek sam bira svoju sudbinu...
Ne, neces biti sretan... Jer znas da si radi svoje gluposti i ponosa izgubio nekoga tko te voliJadan i sretan.istovremeno
Opet neke utege pokušavaš no.noNe, neces biti sretan... Jer znas da si radi svoje gluposti izgubio nekoga tko te voli
Nisu to utezi.. Ozbiljno ti kazem. Sve je na tebi. A ti nista neces poduzeti. Jer se ne mozes izdici iznad svog egaOpet neke utege pokušavaš no.no
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|