Patak
Well-known member
Samo ti posalji video čekam ne brini se o moraluNe jebu me dvojica molim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti posalji video čekam ne brini se o moraluNe jebu me dvojica molim.
Ne, bojim se da ne možeš razumiti, bez uvredeHoces reci da je svecenik kriv sto je patak bezobrazni lik koji je svojim ponasanjem otjerao vjerojatno jedinu zenu koja ce ga ikada voljeti
To ti se laički kaže:Determinizam ili preodredjenosti ne negiraju u potpunosti mogućnost izbora ali značajno ga sužavaju. Samo bojim se da sam načeo pretešku temu za ovakav forum
Ja i dalje cvrsto vjerujem da je covjek kovac srece a sudbina izgovor za lijeneTo ti se laički kaže:
Da je trebalo biti drugačije bilo bi.
Onda neka se tijesi da je takva sudbinaJa i dalje cvrsto vjerujem da je covjek kovac srece a sudbina izgovor za lijene
A kod če biti kriv nego.Patak LogičnoHoces reci da je svecenik kriv sto je patak bezobrazni lik koji je svojim ponasanjem otjerao vjerojatno jedinu zenu koja ce ga ikada voljeti
Ja predlazem brod onaj moj s nesudjenog krstarenja od 2000 kn . Taman za izac iz luke..dalje moze plivati u helginom kolutuSig, jel se putuje sutra, avion, auto, brod?
Morat češ štediti za Patka prozori ti puštaju vodu vlagaJa predlazem brod onaj moj s nesudjenog krstarenja od 2000 kn . Taman za izac iz luke..dalje moze plivati u helginom kolutu
Hahahah eto...
Svak za se travu paseJa i dalje cvrsto vjerujem da je covjek kovac srece a sudbina izgovor za lijene
Da... Sto smo slucajno pomislile da bi vi mogli bit normalni likovi... Ah, ta masta...Patak je kriv što živite u oblacima
Hmkm, hm, zdravoseljački si to posve pogodija!!! Pokušat ću ilustrirati malo, čita sam na forum.hr jedan post u kojem jedna forumašica opisuje razgovor s pogreba. Ta umrla žena je imala jednog sina koji se nije oženio, i sad jedna žena komentira kako šteta što se tako krasan muškarac nije oženio. Druga žena joj odgovori da ko je još vidija da se oženio sin jedinac kod samohrane majke koja ga je pazila i mazila.To ti se laički kaže:
Da je trebalo biti drugačije bilo bi.
Ah nemoj se ranit vodenim bojicamaDa... Sto smo slucajno pomislile da bi vi mogli bit normalni likovi... Ah, ta masta...
Samo ti pošalji video Patku ne razbijaj glavu previše o moraluDa... Sto smo slucajno pomislile da bi vi mogli bit normalni likovi... Ah, ta masta...
Nemam video patakSamo ti pošalji video Patku ne razbijaj glavu previše o moralu
Ne pustaju Patak novi suMorat češ štediti za Patka prozori ti puštaju vodu vlaga
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|