maserkasplit
Well-known member
Auuu,to sam propustila,pocet cu uvodit sankcije za lajkanje gore nego Ventura tebiNe vjeruj mu, lajkao je Marijolu post da sam vjestica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu,to sam propustila,pocet cu uvodit sankcije za lajkanje gore nego Ventura tebiNe vjeruj mu, lajkao je Marijolu post da sam vjestica
Ma neeeeNe vjeruj mu, lajkao je Marijolu post da sam vjestica
Dobija čak neke komplimente da sam zgodan u zadnje vrime mada se tako ne doživljavam Svjetlosmedja kosa i plavo- zelene oči..Bio nezgodan a o izgledu ne mogu ja suditi, bio crnokos, još uvijek dalmatinac...kolegice kažu da sam obdaren al lažu, čito ja na nekom njemačkom forumu da tako pale klijente da što prije svrše i odu...
Uzrujano i tuznokako si mi danas sigica?
pa zašto? kko da ti pomognem?Uzrujano i tuzno
Hvala Somi, ali nikako....pa zašto? kko da ti pomognem?
Al ja ti biciklu vozim samo u suton i u japankama koje ce mi patak kupiti ,od njega sam se pocela paliti na romantikuMaserko, vidim biku spominješ, mogli bi ići zajedno biciklirati?
Ništa onda, nećeš u japankama sigurno moći pratiti moju vožnju...Al ja ti biciklu vozim samo u suton i u japankama koje ce mi patak kupiti ,od njega sam se pocela paliti na romantiku
Pa nemože svatko razočarat ko Patka jel daPatak uvidom u evidenciju lajkova zadnjih 24 sata utvrdjeno je da si iznevjerija svoj tim,bicikle ,suton,japanke ,sjedenje na jajima,radost izlijeganja pacica..krecenje zidova.. sve si odbacio... Bas sam razocarana
Ma ti si moja Pčelica.u.slatkom čajuPatak uvidom u evidenciju lajkova zadnjih 24 sata utvrdjeno je da si iznevjerija svoj tim,bicikle ,suton,japanke ,sjedenje na jajima,radost izlijeganja pacica..krecenje zidova.. sve si odbacio... Bas sam razocarana
Ja sve moguMaserko, ja sam solidni biciklist, prijeđem i 20km na biki. Možeš ti to s japankama?
Ok, oklada?Ja sve mogu
Moze al tek kad patak kredit digneOk, oklada?
ne će ti tribat..Moze al tek kad patak kredit digne
Da.tvoj osobni SizifMoze al tek kad patak kredit digne
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|