Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak, povedi se Sombijevijem primjerom...Nadam se Maserka da ne moram i ja kupovat skupocjene cipele za tebe
Vrijwdi svaku lipu od tih 1000 knI sombi.... da cujemo
A ne ne Maserka mi je ušla u srcePatak, povedi se Sombijevijem primjerom...
Ja sam kućna Patka za MaserkuPatak, povedi se Sombijevijem primjerom...
Što se mora nije teško![]()
To se zove vjerodostojnost. Ostao si njonjo do krajaVrijwdi svaku lipu od tih 1000 kn
Kad prođe korona bude pun grad G - stranaca što ih treba masirati. Ne brini.Maserka ima posla u Splitu kad preselim kod tebe
Nije valjda ma ne vjerujem.pa obećala je PatkuKad prođe korona bude pun grad G - stranaca što ih treba masirati. Ne brini.
A kako ćeš ti njoj uć u srce sinko crni kad ona shvati da nemaš ni nekih 400kn za masažuA ne ne Maserka mi je ušla u srce
Pa Najbitnije da imamo za kućne potrebštine Hobo mi planiramo zajednički živjet a ne jednsatna masaža sa happy endomA kako ćeš ti njoj uć u srce sinko crni kad ona shvati da nemaš ni nekih 400kn za masažu![]()
Nisam ti ja kriv.što te maserka ne voliA kako ćeš ti njoj uć u srce sinko crni kad ona shvati da nemaš ni nekih 400kn za masažu![]()
Nisi ti razumio, ti ćeš masirati ove LGTB dječake...Nije valjda ma ne vjerujem.pa obećala je Patku
A ne ne Patak straightNisi ti razumio, ti ćeš masirati ove LGTB dječake...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|