maserkasplit
Well-known member
Naravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgubeMaserka ima posla u Splitu kad preselim kod tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgubeMaserka ima posla u Splitu kad preselim kod tebe
Taman sam napisalaA ne ne Patak straight
Pa tebi da svaki danNaravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgube
Naravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgube
To primiš klijenta, počneš masirati a Patak ručni završetak Patak, počni njegovati ruke da na dodir izgledaju kao ženske, tip će ionako biti okrenut ledjima pa drugačije i neće moći shvatiti...Naravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgube
Evo rezu vene a u Splitu javljaju po portalima da su masovna bacanja sa zgrada u tijeku...Ljubomorni na Patka i maserku ti jebači?
Dobro straight inače, ali pare su u pitanju...A ne ne Patak straight
Teško radnićke su to ruke no tvoje su njegovane znam da često koristiš vazelinTo primiš klijenta, počneš masirati a Patak ručni završetak Patak, počni njegovati ruke da na dodir izgledaju kao ženske, tip će ionako biti okrenut ledjima pa drugačije i neće moći shvatiti...
Patak igrač za završnicu, buzzerTo primiš klijenta, počneš masirati a Patak ručni završetak Patak, počni njegovati ruke da na dodir izgledaju kao ženske, tip će ionako biti okrenut ledjima pa drugačije i neće moći shvatiti...
Patak nitko vise ne koristi vazelinTeško radnićke su to ruke no tvoje su njegovane znam da često koristiš vazelin
Ljubomorni KozjakPatak igrač za završnicu, buzzer
On je stara školaPatak nitko vise ne koristi vazelin
Daj mu neki savjet Maserka vidiš da GoriPatak nitko vise ne koristi vazelin
Malo jesam. Umjereno taman koliko triba.Ljubomorni Kozjak
Pusti ih ne znaju oni sto je prava ljubav ,japanke ,kroksice, male boce konjaka( ko ce dat za veliku) i bicikle u sutonu i piknik na pasnjakuLjubomorni Kozjak
Pa vidim po ovom kozjaku te anomalijeEvo rezu vene a u Splitu javljaju po portalima da su masovna bacanja sa zgrada u tijeku...
Jel triba skočit do maserke ispipat teren? Sve za Patka.Ljubomorni Kozjak
Shvaćam teMalo jesam. Umjereno taman koliko triba.
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|