Sisata i guzata
Well-known member
Ih.... Tamo placa 500 eura za seks,a meni nece moju okladuDakle brazilske cajke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih.... Tamo placa 500 eura za seks,a meni nece moju okladuDakle brazilske cajke?
Hahaha tu na forumu se stvari okrecu u sekundi...Što ti je život i sudbina, još jutros Sombi je bio predmet sprdnje, a evo sad popodne gospodin jebač.. ..
Baš. Više nisam bogec bez paraŠto ti je život i sudbina, još jutros Sombi je bio predmet sprdnje, a evo sad popodne gospodin jebač.. ..
Patak carMa neee.. Ispunila sam cilj, izjebala sve i idem u penziju
Dobro si mi to reklaHahaha tu na forumu se stvari okrecu u sekundi...
Sad si jebac bez para. Svejedno, čestitam.. Nisam vjerovao.Baš. Više nisam bogec bez para
Mod i njoj si kupio postoleIma Pantera takve , garant
Reci mišu moj mali romantični patkastiMaserka ljubavi
Sad kad si mi draga masažu samo PatkuReci mišu moj mali romantični patkasti
Naravno oko moje pačje,ja znam da češ ti meni nadoknaditi sve izgubljene i neodrađene masaže ,vjernost je neprocjenjivaSad kad si mi draga masažu samo Patku
Moze meni samo japankeNadam se Maserka da ne moram i ja kupovat skupocjene cipele za tebe
Naravno da hoću cijeli život tvoj PatakNaravno oko moje pačje,ja znam da češ ti meni nadoknaditi sve izgubljene i neodrađene masaže ,vjernost je neprocjenjiva
E to te ja pitam napokon jedna koja nije snobovkaMoze meni samo japanke
Samo ja i ti beskrajni pašnjaci zeleni, unučići votka jeger konjak i bicikle u sutonNaravno da hoću cijeli život tvoj Patak
da vino u ljetnoj noći još ako za Patku obućeš haljinuSamo ja i ti beskrajni pašnjaci zeleni, unučići votka jeger konjak i bicikle u suton
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|