maserkasplit
Well-known member
Naravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgubeMaserka ima posla u Splitu kad preselim kod tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgubeMaserka ima posla u Splitu kad preselim kod tebe
Taman sam napisalaA ne ne Patak straight
Pa tebi da svaki danNaravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgube
Naravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgube
To primiš klijenta, počneš masirati a Patak ručni završetakNaravno da ima ,radit ces happy end umisto mene a ja cu brojati pare i cuvati da nam se ne izgube
Evo rezu vene a u Splitu javljaju po portalima da su masovna bacanja sa zgrada u tijeku...Ljubomorni na Patka i maserku ti jebači?
Dobro straight inače, ali pare su u pitanju...A ne ne Patak straight
Teško radnićke su to ruke no tvoje su njegovane znam da često koristiš vazelinTo primiš klijenta, počneš masirati a Patak ručni završetakPatak, počni njegovati ruke da na dodir izgledaju kao ženske, tip će ionako biti okrenut ledjima pa drugačije i neće moći shvatiti...
Patak igrač za završnicu, buzzerTo primiš klijenta, počneš masirati a Patak ručni završetakPatak, počni njegovati ruke da na dodir izgledaju kao ženske, tip će ionako biti okrenut ledjima pa drugačije i neće moći shvatiti...
Patak nitko vise ne koristi vazelinTeško radnićke su to ruke no tvoje su njegovane znam da često koristiš vazelin
Ljubomorni KozjakPatak igrač za završnicu, buzzer![]()
On je stara školaPatak nitko vise ne koristi vazelin![]()
Daj mu neki savjet Maserka vidiš da GoriPatak nitko vise ne koristi vazelin![]()
Malo jesam. Umjereno taman koliko triba.Ljubomorni Kozjak
Pusti ih ne znaju oni sto je prava ljubav ,japanke ,kroksice, male boce konjaka( ko ce dat za veliku) i bicikle u sutonu i piknik na pasnjakuLjubomorni Kozjak
Pa vidim po ovom kozjaku te anomalijeEvo rezu vene a u Splitu javljaju po portalima da su masovna bacanja sa zgrada u tijeku...![]()
Jel triba skočit do maserke ispipat teren? Sve za Patka.Ljubomorni Kozjak
Shvaćam teMalo jesam. Umjereno taman koliko triba.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|