Patak
Well-known member
Pa odiJel triba skočit do maserke iapitat teren? Sve za Patka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa odiJel triba skočit do maserke iapitat teren? Sve za Patka.
Joker s klupePatak igrač za završnicu, buzzer
Moja ljubaviPusti ih ne znaju oni sto je prava ljubav ,japanke ,kroksice, male boce konjaka( ko ce dat za veliku) i bicikle u sutonu i piknik na pasnjaku
i lepeza da te patak hladi u duge tople večeriPusti ih ne znaju oni sto je prava ljubav ,japanke ,kroksice, male boce konjaka( ko ce dat za veliku) i bicikle u sutonu i piknik na pasnjaku
Tako znaci,maserka budi vjerna diraj samo mog patka a onda me daje drugima ka da sam kilo kumpira ... Patak razocarana sam dubokoPa odi
Pa draga moraš ih malo naješkati okuražiti a tebe Patka nikome nedaTako znaci,maserka budi vjerna diraj samo mog patka a onda me daje drugima ka da sam kilo kumpira ... Patak razocarana sam duboko
Kako kažu, nije važno ko počinje utakmicu već ko završava, svršava što li već...naš Patak najbolji 6. igračJoker s klupe
Patak se ne natjeće malo si fulao nogometKako kažu, nije važno ko počinje utakmicu već ko završava, svršava što li već...naš Patak najbolji 6. igrač
Ne znam ja nista ,sad je sve upitno... mislila san da me zelis samo za sebe pristala sam se zadovoljiti s japankama i malim konjakom a ti tako. .Pa maserka ne ljuti se na Patka Vidiš da su duboko razoćarani svojim seksualnim a kamoli ljubavnim životom
Jesi na tržištu si, nudiš se....Kozjak pa nisam ja na tržištu rada kao ti
RazoČaraniPa maserka ne ljuti se na Patka Vidiš da su duboko razoćarani svojim seksualnim a kamoli ljubavnim životom
Pa ti umjesto da braniš Patka ti uz njihNe znam ja nista ,sad je sve upitno... mislila san da me zelis samo za sebe pristala sam se zadovoljiti s japankama i malim konjakom a ti tako. .
Nudim ljubav ne sat vremenaJesi na tržištu si, nudiš se....
Nemoj ti sad tu na druge se izvlacit ja tebe pitam nesto a ne njih ??Pa ti umjesto da braniš Patka ti uz njih
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|