Pa imaš VenturuDa kad bi imala decka/muza

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imaš VenturuDa kad bi imala decka/muza
Ma seks u moru je totalno precijenjen. Samo povećaš šansu da navučeš neku bezveznu infekciju. Na plaži je već druga stvar.Da kad bi imala decka/muza
I to cu poslikat i objavit tuSta da obucem vecerass ljudiii sve sam vec nosilaaa nemam ideju
I ne mozes s kondomom u more.. Nisam nikad probala.. Ni u moru ni na plazi...Ma seks u moru je totalno precijenjen. Samo povećaš šansu da navučeš neku bezveznu infekciju. Na plaži je već druga stvar.
Ako obučeš ovo, garantiram da ćeš unijeti novu dimenziju u druženje:Sta da obucem vecerass ljudiii sve sam vec nosilaaa nemam ideju
Nemoj sad kad sam smrsavila, cuvaj to za bolje daneAko obučeš ovo, garantiram da ćeš unijeti novu dimenziju u druženje:
Seks u moru je kao slavno lizanje čokolade s pičke. Pa otkriješ da čokolada koju koristiš ima sastojak od kojeg pička užasno svrbi, pa provedeš pola dana ispirući tekuću čokoladu sa svegaI ne mozes s kondomom u more.. Nisam nikad probala.. Ni u moru ni na plazi...
Ali goriNemoj sad kad sam smrsavila, cuvaj to za bolje dane![]()
Isti takav osjećaj, da gori, je kad koristiš Nestleov preljev od čokolade doljeAli gorii udobno je za razliku od bodija i korzeta
Da.. Jao imala sam lika koji je donosio banane i slag... Meni neuredno za moj pojamSeks u moru je kao slavno lizanje čokolade s pičke. Pa otkriješ da čokolada koju koristiš ima sastojak od kojeg pička užasno svrbi, pa provedeš pola dana ispirući tekuću čokoladu sa svega![]()
Sta si probao na sebi ili curaIsti takav osjećaj, da gori, je kad koristiš Nestleov preljev od čokolade dolje![]()
I jedno i drugo.Sta si probao na sebi ili cura![]()
Al jbt kad jebes istu zenu godinama i moras nesto tako izvodit iz monotonijeSta si probao na sebi ili cura![]()
To je bilo baš suprotno. To sam s bivšom dok smo još bili sumanuti od zaljubljenosti, mladi, i dosta generalno blesavi. S njom sam prvom probao i seks u moru ^^Al jbt kad jebes istu zenu godinama i moras nesto tako izvodit iz monotonije![]()
Uglavnom, lizao je on taj slag a bananu je stavio unutra i pukla je pa ispires to a padaju komadici banane... E sad smo pretjeraliAl jbt kad jebes istu zenu godinama i moras nesto tako izvodit iz monotonije![]()
Tj zgnjecila seUglavnom, lizao je on taj slag a bananu je stavio unutra i pukla je pa ispires to a padaju komadici banane... E sad smo pretjerali![]()
A sta je i opasan to sta velis radi infekcije seks u moru?To je bilo baš suprotno. To sam s bivšom dok smo još bili sumanuti od zaljubljenosti, mladi, i dosta generalno blesavi. S njom sam prvom probao i seks u moru ^^
Koje je najcudnije mjesto ikada?To je bilo baš suprotno. To sam s bivšom dok smo još bili sumanuti od zaljubljenosti, mladi, i dosta generalno blesavi. S njom sam prvom probao i seks u moru ^^
Pa za žene je baš lako da dobiju neku infekciju urinarnog trakta tako. Muškarcima je svejedno. Ali nije neki osjećaj. Morska voda isušuje pičku, curi bude neugodnije.A sta je i opasan to sta velis radi infekcije seks u moru?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|