Pa imaš VenturuDa kad bi imala decka/muza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa imaš VenturuDa kad bi imala decka/muza
Ma seks u moru je totalno precijenjen. Samo povećaš šansu da navučeš neku bezveznu infekciju. Na plaži je već druga stvar.Da kad bi imala decka/muza
I to cu poslikat i objavit tuSta da obucem vecerass ljudiii sve sam vec nosilaaa nemam ideju
I ne mozes s kondomom u more.. Nisam nikad probala.. Ni u moru ni na plazi...Ma seks u moru je totalno precijenjen. Samo povećaš šansu da navučeš neku bezveznu infekciju. Na plaži je već druga stvar.
Ako obučeš ovo, garantiram da ćeš unijeti novu dimenziju u druženje:Sta da obucem vecerass ljudiii sve sam vec nosilaaa nemam ideju
Nemoj sad kad sam smrsavila, cuvaj to za bolje daneAko obučeš ovo, garantiram da ćeš unijeti novu dimenziju u druženje:
Seks u moru je kao slavno lizanje čokolade s pičke. Pa otkriješ da čokolada koju koristiš ima sastojak od kojeg pička užasno svrbi, pa provedeš pola dana ispirući tekuću čokoladu sa svegaI ne mozes s kondomom u more.. Nisam nikad probala.. Ni u moru ni na plazi...
Ali gorii udobno je za razliku od bodija i korzetaNemoj sad kad sam smrsavila, cuvaj to za bolje dane
Isti takav osjećaj, da gori, je kad koristiš Nestleov preljev od čokolade doljeAli gorii udobno je za razliku od bodija i korzeta
Da.. Jao imala sam lika koji je donosio banane i slag... Meni neuredno za moj pojamSeks u moru je kao slavno lizanje čokolade s pičke. Pa otkriješ da čokolada koju koristiš ima sastojak od kojeg pička užasno svrbi, pa provedeš pola dana ispirući tekuću čokoladu sa svega
Sta si probao na sebi ili curaIsti takav osjećaj, da gori, je kad koristiš Nestleov preljev od čokolade dolje
I jedno i drugo.Sta si probao na sebi ili cura
Al jbt kad jebes istu zenu godinama i moras nesto tako izvodit iz monotonijeSta si probao na sebi ili cura
To je bilo baš suprotno. To sam s bivšom dok smo još bili sumanuti od zaljubljenosti, mladi, i dosta generalno blesavi. S njom sam prvom probao i seks u moru ^^Al jbt kad jebes istu zenu godinama i moras nesto tako izvodit iz monotonije
Uglavnom, lizao je on taj slag a bananu je stavio unutra i pukla je pa ispires to a padaju komadici banane... E sad smo pretjeraliAl jbt kad jebes istu zenu godinama i moras nesto tako izvodit iz monotonije
Tj zgnjecila seUglavnom, lizao je on taj slag a bananu je stavio unutra i pukla je pa ispires to a padaju komadici banane... E sad smo pretjerali
A sta je i opasan to sta velis radi infekcije seks u moru?To je bilo baš suprotno. To sam s bivšom dok smo još bili sumanuti od zaljubljenosti, mladi, i dosta generalno blesavi. S njom sam prvom probao i seks u moru ^^
Koje je najcudnije mjesto ikada?To je bilo baš suprotno. To sam s bivšom dok smo još bili sumanuti od zaljubljenosti, mladi, i dosta generalno blesavi. S njom sam prvom probao i seks u moru ^^
Pa za žene je baš lako da dobiju neku infekciju urinarnog trakta tako. Muškarcima je svejedno. Ali nije neki osjećaj. Morska voda isušuje pičku, curi bude neugodnije.A sta je i opasan to sta velis radi infekcije seks u moru?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|