Plovak1990
Well-known member
Ne znam, na krovu dječjeg vrtića vjerojatno U kinu punom ljudi isto, ali vjerujem da tu nisam jedini.Koje je najcudnije mjesto ikada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, na krovu dječjeg vrtića vjerojatno U kinu punom ljudi isto, ali vjerujem da tu nisam jedini.Koje je najcudnije mjesto ikada?
I meni, nisam nikad..A recimo na nekim mjestima gdje se ekipa inače jebe, nisam nikad - nisam nikad u autu, na primjer. To mi je treš.
Isto. Nema do udobnog kreveta. Doduše jedna moja bivša imala je dnevni boravak uređen s namještajem praktički stvorenim za seks. Imala je one taburee, sofu, kauč i stol. Ti taburei i stol su bili jebeni. A na zidu divovsko ogledalo Baš je cijeli stan bio bachelor pad, stvoren za seks.I meni... Al najdrazi mi je krevet definitivno
Pa zašto bi mi vratila pare kad ću.ti pružiti gratis sex?A ne znam bas da tako curi kad dobijes... To je klasicni drugi, treci, dan... Uglavnom fuj... Ja bi vratila pare
Ee i ja volim ogledalo.. TopIsto. Nema do udobnog kreveta. Doduše jedna moja bivša imala je dnevni boravak uređen s namještajem praktički stvorenim za seks. Imala je one taburee, sofu, kauč i stol. Ti taburei i stol su bili jebeni. A na zidu divovsko ogledalo Baš je cijeli stan bio bachelor pad, stvoren za seks.
Stol je bio savršene visine da kad legne na njega, da joj taman mogu stojećki ući na pravoj visini.Isto. Nema do udobnog kreveta. Doduše jedna moja bivša imala je dnevni boravak uređen s namještajem praktički stvorenim za seks. Imala je one taburee, sofu, kauč i stol. Ti taburei i stol su bili jebeni. A na zidu divovsko ogledalo Baš je cijeli stan bio bachelor pad, stvoren za seks.
E na stolu sam probala.. Meni ok a liku a zavisi koliko je visokStol je bio savršene visine da kad legne na njega, da joj taman mogu stojećki ući na pravoj visini.
Da ali kasnije... Jos se ne spremamSIG misliš ti promijeniti Profilnu napališ publiku i.šipak
Može i gola nećemo se.ljutitiDa ali kasnije... Jos se ne spremam
Jbg ja se skidam samo za lovuMože i gola nećemo se.ljutiti
JBT Nisam ja Gospodin sa cvijećem i kolačima da mi.smeta što si.golaJbg ja se skidam samo za lovu
Pa nemoraš se skinuti pusti one gače.sa rupomJbg ja se skidam samo za lovu
Ne smeta ni njemu... Ali voli i erotski vesJBT Nisam ja Gospodin sa cvijećem i kolačima da mi.smeta što si.gola
keš&keriJbg ja se skidam samo za lovu
umalo pročitao erotski plesNe smeta ni njemu... Ali voli i erotski ves
Žena mora da mu nosi traperice kad se jebu?Ne smeta ni njemu... Ali voli i erotski ves
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|