prevelikoTo je ta.. Ma dobro tetovaze su lose ali dupe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prevelikoTo je ta.. Ma dobro tetovaze su lose ali dupe
A jbg sombi... Vi bi se meni jos okrenuli na vratimapreveliko
Pa nije znala , dobila je u sred sexa , to mi se puno puta dogadjalo , cura je uzbudjena i onda ju još to dodatno stimulira i prokrvari. Nije mi se to jednom dogodilo i uopće me to ne smeta .Ali fuj.... Sta 5 dana ne moze bez 400,500 kn... Da se opere i radi kao covjek
Ne pase ovo, ne pase onoA jbg sombi... Vi bi se meni jos okrenuli na vratima![]()
nema šanseA jbg sombi... Vi bi se meni jos okrenuli na vratima![]()
A ne znam bas da tako curi kad dobijes... To je klasicni drugi, treci, dan... Uglavnom fuj... Ja bi vratila parePa nije znala , dobila je u sred sexa , to mi se puno puta dogadjalo , cura je uzbudjena i onda ju još to dodatno stimulira i prokrvari. Nije mi se to jednom dogodilo i uopće me to ne smeta .
Nije ga zašpricala jbt , ti fakat ništa ne znašbaš super da te tako zašprica ? uh
skoro hahaNije ga zašpricala jbt , ti fakat ništa ne znaš![]()
Kakvo vraćanje para , to je još + 100 za dodatni doživljajA ne znam bas da tako curi kad dobijes... To je klasicni drugi, treci, dan... Uglavnom fuj... Ja bi vratila pare
Daj e i jos bit u doticaju s necijom krvi omg... Necu strasit plovkaKakvo vraćanje para , to je još + 100 za dosadni doživljaj![]()
Daj e i jos bit u doticaju s necijom krvi omg... Necu strasit plovka
Da vas jebem , idem sad nazvat Tinicu da vidim kako je sve točno biloDaj e i jos bit u doticaju s necijom krvi omg... Necu strasit plovka
Pa velim bar zna da nije trudnaDa vas jebem , idem sad nazvat Tinicu da vidim jako je sve točno bilo![]()
Pa okej je fizički. Jača je, cura koja to zna dobro iskoristiti, to može biti jebeno. Sise su mi jedne od boljih silikonskih koje sam imao u rukama, nisu pretvrde. Možda su malčice prevelike, ali to je već stvar ukusa.A jel ti se svidja fizicki?
Haha to sam joj i ja rekao. Kaže ona meni ne radi inače kad ima mengu. Kažem ja pa oglasiš pod fetiš i sto posto ti se javi gro likova kojima je baš to turn-on.Kakvo vraćanje para , to je još + 100 za dodatni doživljaj![]()
Za jebacinu i sve akrobacije uvijek spremniHaha to sam joj i ja rekao. Kaže ona meni ne radi inače kad ima mengu. Kažem ja pa oglasiš pod fetiš i sto posto ti se javi gro likova kojima je baš to turn-on.
Ma nije mi uopće bed inače to da cura ima mengu dok se jebemo, samo je bilo neočekivano i prvi put s curom koju plaćam. Nisam bio spreman ^^
Ma nije stvar beda vec higijene jbg.. Ako ne mozes si dozvoliti financijski da 6 dana ne radis ovaj posao onda se krivim poslom bavis. Ti si klijent, ne njen deckoHaha to sam joj i ja rekao. Kaže ona meni ne radi inače kad ima mengu. Kažem ja pa oglasiš pod fetiš i sto posto ti se javi gro likova kojima je baš to turn-on.
Ma nije mi uopće bed inače to da cura ima mengu dok se jebemo, samo je bilo neočekivano i prvi put s curom koju plaćam. Nisam bio spreman ^^
Logički onda stoji da je DOM = Jebačina i sve akrobacije uvijek. Tako bi to trebalo biti kod kuće ^^Za jebacinu i sve akrobacije uvijek spremni![]()
S tim se slažem - zato mi je i bilo onak... Jer okej mi je kad se jebem s curama koje su mi stalne partnerice ali ovo je više kao showcase seks, zanima me što sve cura može pružiti, platim za to i sve što ide uz to. A seks za vrijeme menge mi je stvar koja mi podrazumijeva malo veću razinu intimnosti.Ma nije stvar beda vec higijene jbg.. Ako ne mozes si dozvoliti financijski da 6 dana ne radis ovaj posao onda se krivim poslom bavis. Ti si klijent, ne njen decko
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|