Sisata i guzata
Well-known member
Ma ne ljutim se ja radi recenzija, samo ne volim usporedbe sa mnom..Zadnji put si se naljutila na mene tako da više ne pišem javno , samo prijateljima u pp i Venturi naravno
Jel bio ventura na kraju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne ljutim se ja radi recenzija, samo ne volim usporedbe sa mnom..Zadnji put si se naljutila na mene tako da više ne pišem javno , samo prijateljima u pp i Venturi naravno
Gdje je bio Ventura ? Ne znam ništaMa ne ljutim se ja radi recenzija, samo ne volim usporedbe sa mnom..
Jel bio ventura na kraju?
Pa tamo gdje te pitao Maca diskrecijaGdje je bio Ventura ? Ne znam ništa
Podijeli s nama! Hoćemo recenzije!Tko to kaže ?
Daj ti prvo za Tinu..Podijeli s nama! Hoćemo recenzije!
Daj ti prvo za Tinu..
Vidjela omg... Ono sa ispiranjem krviZAGREB - Iskustva & recenzije
https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/sexy-visoka-i-vitka-cura-za-ozbiljne-muskarce-/oglas.php?id=150132&cid=4 još jedno jako dobro iskustvo. Ono ton oglasa malo bahat pa sam se mislio hoću li uopće kontaktirati, ali rekoh aj da probam. Komunikacija je išla iskljičivo putem maila, i to...forum.ljubavni-oglasnik.net
A jel ti se svidja fizicki?Vidjela omg... Ono sa ispiranjem krvi
Da, jbt ne moze se strpit 5 dana.. Kako je nije bilo strah da lik moze popizdituh. to nije smjela naplatiti.
ma neznam šta bi rekao. užas. bitno da uzme lovu. neprofesionalno. da nije naplatla čovjek mi možda opet došao. ovako nikadDa, jbt ne moze se strpit 5 dana.. Kako je nije bilo strah da lik moze popizdit
Da... Postoje ljudi koji popizde kad vide krv, traume i sl. Ne samo zbog higijene i gadljivostima neznam šta bi rekao. užas. bitno da uzme lovu. neprofesionalno. da nije naplatla čovjek mi možda opet došao. ovako nikad
luciferka je ona sva istetovirana?Btw mod dobro si napisao za luciferku, dupe 2 x moje
Daj ne kenjaj , pa to su normalne i prirodne pojave kod mlade i zdrave žene .ma neznam šta bi rekao. užas. bitno da uzme lovu. neprofesionalno. da nije naplatla čovjek mi možda opet došao. ovako nikad
mislim da je malo pretjerala sa tim tetovažama. volim tetovaže al šta je previše je previše.ako na dobru mislimAli luciferka sta dupe ima
Ali fuj.... Sta 5 dana ne moze bez 400,500 kn... Da se opere i radi kao covjekDaj ne kenjaj , pa to su normalne i prirodne pojave kod mlade i zdrave žene .
baš super da te tako zašprica ? uhDaj ne kenjaj , pa to su normalne i prirodne pojave kod mlade i zdrave žene .
To je ta.. Ma dobro tetovaze su lose ali dupemi
mislim da je malo pretjerala sa tim tetovažama. volim tetovaže al šta je previše je previše.ako na dobru mislim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|