prevelikoTo je ta.. Ma dobro tetovaze su lose ali dupe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prevelikoTo je ta.. Ma dobro tetovaze su lose ali dupe
A jbg sombi... Vi bi se meni jos okrenuli na vratimapreveliko
Pa nije znala , dobila je u sred sexa , to mi se puno puta dogadjalo , cura je uzbudjena i onda ju još to dodatno stimulira i prokrvari. Nije mi se to jednom dogodilo i uopće me to ne smeta .Ali fuj.... Sta 5 dana ne moze bez 400,500 kn... Da se opere i radi kao covjek
Ne pase ovo, ne pase onoA jbg sombi... Vi bi se meni jos okrenuli na vratima
nema šanseA jbg sombi... Vi bi se meni jos okrenuli na vratima
A ne znam bas da tako curi kad dobijes... To je klasicni drugi, treci, dan... Uglavnom fuj... Ja bi vratila parePa nije znala , dobila je u sred sexa , to mi se puno puta dogadjalo , cura je uzbudjena i onda ju još to dodatno stimulira i prokrvari. Nije mi se to jednom dogodilo i uopće me to ne smeta .
Nije ga zašpricala jbt , ti fakat ništa ne znašbaš super da te tako zašprica ? uh
skoro hahaNije ga zašpricala jbt , ti fakat ništa ne znaš
Kakvo vraćanje para , to je još + 100 za dodatni doživljajA ne znam bas da tako curi kad dobijes... To je klasicni drugi, treci, dan... Uglavnom fuj... Ja bi vratila pare
Daj e i jos bit u doticaju s necijom krvi omg... Necu strasit plovkaKakvo vraćanje para , to je još + 100 za dosadni doživljaj
Bar zna da nije trudnaDaj e i jos bit u doticaju s necijom krvi omg... Necu strasit plovka
Da vas jebem , idem sad nazvat Tinicu da vidim kako je sve točno biloDaj e i jos bit u doticaju s necijom krvi omg... Necu strasit plovka
Pa velim bar zna da nije trudnaDa vas jebem , idem sad nazvat Tinicu da vidim jako je sve točno bilo
Pa okej je fizički. Jača je, cura koja to zna dobro iskoristiti, to može biti jebeno. Sise su mi jedne od boljih silikonskih koje sam imao u rukama, nisu pretvrde. Možda su malčice prevelike, ali to je već stvar ukusa.A jel ti se svidja fizicki?
Haha to sam joj i ja rekao. Kaže ona meni ne radi inače kad ima mengu. Kažem ja pa oglasiš pod fetiš i sto posto ti se javi gro likova kojima je baš to turn-on.Kakvo vraćanje para , to je još + 100 za dodatni doživljaj
Za jebacinu i sve akrobacije uvijek spremniHaha to sam joj i ja rekao. Kaže ona meni ne radi inače kad ima mengu. Kažem ja pa oglasiš pod fetiš i sto posto ti se javi gro likova kojima je baš to turn-on.
Ma nije mi uopće bed inače to da cura ima mengu dok se jebemo, samo je bilo neočekivano i prvi put s curom koju plaćam. Nisam bio spreman ^^
Ma nije stvar beda vec higijene jbg.. Ako ne mozes si dozvoliti financijski da 6 dana ne radis ovaj posao onda se krivim poslom bavis. Ti si klijent, ne njen deckoHaha to sam joj i ja rekao. Kaže ona meni ne radi inače kad ima mengu. Kažem ja pa oglasiš pod fetiš i sto posto ti se javi gro likova kojima je baš to turn-on.
Ma nije mi uopće bed inače to da cura ima mengu dok se jebemo, samo je bilo neočekivano i prvi put s curom koju plaćam. Nisam bio spreman ^^
Logički onda stoji da je DOM = Jebačina i sve akrobacije uvijek. Tako bi to trebalo biti kod kuće ^^Za jebacinu i sve akrobacije uvijek spremni
S tim se slažem - zato mi je i bilo onak... Jer okej mi je kad se jebem s curama koje su mi stalne partnerice ali ovo je više kao showcase seks, zanima me što sve cura može pružiti, platim za to i sve što ide uz to. A seks za vrijeme menge mi je stvar koja mi podrazumijeva malo veću razinu intimnosti.Ma nije stvar beda vec higijene jbg.. Ako ne mozes si dozvoliti financijski da 6 dana ne radis ovaj posao onda se krivim poslom bavis. Ti si klijent, ne njen decko
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|