Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TekuciTvrdi ili tekući sapun ............ to je anketa
Hvala Sombyy..bok. sretan 8 .mart sigica
Nisam to vidjela nigdje vec godinama.. Kaj to jos postojiNapokon dosta ljudi zivi u prošlosti .. nema goreg od smezuranog, gadnog naboranog sapuna u najgoroj opciji sa dlakom na njemu![]()
sig. reci mi iskreno koju bi meni preporučila. za ozbiljnoNisam to vidjela nigdje vec godinama.. Kaj to jos postoji![]()
Ja imam automatski dozator sapuna... Skroz fora stvar za ove preplasene od koroneVise u losim radnim okruzenjima ili veoma old school domacinstvima ali na netu sam naletio na raspravu ispada da vani ljudi vole bakterije.![]()
Sta, sapun ili??sig. reci mi iskreno koju bi meni preporučila. za ozbiljno
hehe ženskuSta, sapun ili??
A ne znam... Ja ne gledam zenske, samo frajere..hehe žensku
Mislim da nisamS&G jesi li ikada isla u Istarski klub kod Vinceka ... cisto informativno
Mislila sam sto svatko dira onaj uredaj za sapun u javnom wc u.. A i stalno su pricali perite ruke... Koliko se sjecam, nije da pratim ni da me zanimaPa dobro balavurdijo, da li je itko od vas ima pozitivnu ocjenu iz kemije i biologije??? O čemu vi pričate kad govorite o tekućem i "tvrdom" sapunu????
O elementarnoj higijeni, o kemijskom sastavu ili širenju virusa (bakterije nemaju veze sa Coronom)
Dajte malo knjige u ruke i rekapitulacija elementarnog štiva iz biologije i kemije
Vlažne maramice u torbice i ništa drugo.Mislila sam sto svatko dira onaj uredaj za sapun u javnom wc u.. A i stalno su pricali perite ruke... Koliko se sjecam, nije da pratim ni da me zanima![]()
Problem je da internet koristimo selektivno.Slažem se i dodajem smiri se, tko te naucio koristiti internet ide u pakao ...........
Pa mirna, ja ne vjerujem u to, zato kazem da me ne zanima...Slažem se i dodajem smiri se, tko te naucio koristiti internet ide u pakao ...........
Izgleda...Znam ja ti si Supergirl i they don't cry niti se razbole ikada ...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|