Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Venty , ja sam se okrenuo Panteri još dok je radila na Kvatricu prije 10 godinaE pa ona ima prave slike. I njoj se nitko nije okrenuo.
Zasto?Pa opet bi ju uvrijedio da ne izgleda dobro. Ne želim se naći u takvoj situaciji.
Jaoo a kad si ostao?Venty , ja sam se okrenuo Panteri još dok je radila na Kvatricu prije 10 godina
Hvalaa, i ja sam htjela pronijenit al ne moze se, iskljuce te na mjesec dana.. Najbolje novi racunAjmo delat..pricali su neki..
Vikend je bio zanimljiv..
Moram mjenjat nick,vise mi nije ranjena dusa.
Moram zicat ovog moda za tu uslugu
A za SiG i sve ostale clanice ovog firuma povodom danasnjeg dana.. ⚘⚘
Hvala OmegaRijetkim pojedinkama koje su na forumu želim sretan dan žena!
E jbg..Hvalaa, i ja sam htjela pronijenit al ne moze se, iskljuce te na mjesec dana.. Najbolje novi racun
Kojih 5Sretan dan zena svih 5 zena na forumu.
Bilo je i toga... Al naravno kad nikog nije bilo...Ne valjda u radnim satima?
Nikad nisam u prirodi.. A zelja mi je kraj rijeke na mjesecini npr...Bilo je i toga... Al naravno kad nikog nije bilo...
Daa, na sljuncanoj ili pjescanoj plazi... Ili u moru...Bolje receno dozivljaj
HvalaaSig sretan ti Dan žena!!!
Kad si s pravom osobom carolija je svuda....Stijene radi ambijenta uvijek je neka šuma u blizini za zaklon pogled je izvrstan barem tu ... na visini si, mnogo faktora je tu u igri ... da naslikam sliku
Hajde nemoj zajebavatiNikad nisam u prirodi.. A zelja mi je kraj rijeke na mjesecini npr...
Na krovu zgrade sa 10 katova, od silnog uzbuđenja bi otrčao u WC!!!To je dobro na krovu je dobar osjecaj, bolje pored mora mjesecina na mirnom moru to je osjecaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|