Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TekuciTvrdi ili tekući sapun ............ to je anketa
Hvala Sombyy..bok. sretan 8 .mart sigica
Nisam to vidjela nigdje vec godinama.. Kaj to jos postojiNapokon dosta ljudi zivi u prošlosti .. nema goreg od smezuranog, gadnog naboranog sapuna u najgoroj opciji sa dlakom na njemu
sig. reci mi iskreno koju bi meni preporučila. za ozbiljnoNisam to vidjela nigdje vec godinama.. Kaj to jos postoji
Ja imam automatski dozator sapuna... Skroz fora stvar za ove preplasene od koroneVise u losim radnim okruzenjima ili veoma old school domacinstvima ali na netu sam naletio na raspravu ispada da vani ljudi vole bakterije.
Sta, sapun ili??sig. reci mi iskreno koju bi meni preporučila. za ozbiljno
hehe ženskuSta, sapun ili??
A ne znam... Ja ne gledam zenske, samo frajere..hehe žensku
Mislim da nisamS&G jesi li ikada isla u Istarski klub kod Vinceka ... cisto informativno
Mislila sam sto svatko dira onaj uredaj za sapun u javnom wc u.. A i stalno su pricali perite ruke... Koliko se sjecam, nije da pratim ni da me zanimaPa dobro balavurdijo, da li je itko od vas ima pozitivnu ocjenu iz kemije i biologije??? O čemu vi pričate kad govorite o tekućem i "tvrdom" sapunu????
O elementarnoj higijeni, o kemijskom sastavu ili širenju virusa (bakterije nemaju veze sa Coronom)
Dajte malo knjige u ruke i rekapitulacija elementarnog štiva iz biologije i kemije
Vlažne maramice u torbice i ništa drugo.Mislila sam sto svatko dira onaj uredaj za sapun u javnom wc u.. A i stalno su pricali perite ruke... Koliko se sjecam, nije da pratim ni da me zanima
Problem je da internet koristimo selektivno.Slažem se i dodajem smiri se, tko te naucio koristiti internet ide u pakao ...........
Pa mirna, ja ne vjerujem u to, zato kazem da me ne zanima...Slažem se i dodajem smiri se, tko te naucio koristiti internet ide u pakao ...........
Izgleda...Znam ja ti si Supergirl i they don't cry niti se razbole ikada ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|