Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratila seU splitu je...
Citanje misli imam... Nevidljivost hm.. Ne znam za sta bi mi trebala.. Letenje je dozivljajCitanje misli, nevidljivost, letenje ili klasicno bogatstvo. Sto bi narod odabrao?
Oldy , nisu se oni školovali po Šuvarovom sistemuPa dobro balavurdijo, da li je itko od vas ima pozitivnu ocjenu iz kemije i biologije??? O čemu vi pričate kad govorite o tekućem i "tvrdom" sapunu????
O elementarnoj higijeni, o kemijskom sastavu ili širenju virusa (bakterije nemaju veze sa Coronom)
Dajte malo knjige u ruke i rekapitulacija elementarnog štiva iz biologije i kemije
Pa po intuiciji.. Skuzim svakog kakav je, sto misli, sto zeli... A sta cu spjunirati.. Kad me nista ne zanimaWhoa to kazes zato jer svaki muskarac zeli isto ili si full on X-men/woman . Nevidljivost za razno razna spijuniranja ... I da slažemo se to bi bio vrh
Ooo prosla bi cijeli svijet da mogu letjeti i da imam snage...Bas nista ne bis voljela saznati ... A gdje bis letjela samo do ducana ...
Jbg Mod, mislio sam da je Sitpe sjebao moje generacije, uništio strukovne škole, ubio zanate..... ali sad kad vidim da je AB Šimić nepoznanica, da se brkaju bakterije i virusi, kiseline i lužine, ma neka sve ide u pmOldy , nisu se oni školovali po Šuvarovom sistemu
Vidim po djeci da je ovaj sistem školovanja u zadnjih 15-20 godina daleko lošiji od onog Šuvarovog .Jbg Mod, mislio sam da je Sitpe sjebao moje generacije, uništio strukovne škole, ubio zanate..... ali sad kad vidim da je AB Šimić nepoznanica, da se brkaju bakterije i virusi, kiseline i lužine, ma neka sve ide u pm
Hvala na savjetu.Znaci ovako, dosetas se do uticnice sa vilicom i litrom slane vode kuzis. I onda provjeris voltazu u stanu moze tako. Pa ces ako ima srece dozivjeti mir koji ti toliko treba ....
Vrhunska u svom poslu... Izgled za svoje godine i posao, s obzirom i da je majka dvoje djece, top... Sve je to show, kao i u ovom poslu, prodajes ljudima pricu, opustas ih i zabavljas, devet godina bez albuma je tema svih domacih i nekih stranih medija.. Zena bez dlake na jeziku, radi politike i kritiziranja vlasti omrazena, omalovazavana i zabranjivana u Srbiji...sig sto mislis o jeleni karleusi?
Sa 18 i pol... Jbg fulao siHhaah. Ti zelis da pitam ili ........ Ja cu reci aktivna djevojka kao ti 16. Gdje je Oliver Mlakar sa mojom nagradom
Nema Jk profil na twiteruonda sam poprilicno siguran da sam te nasao na twitteru, hackerman
Sumnjam.... Ima nas puno takvihnisam ni mislio na njezin nego na tvoj haha
Cekala sam da se bas bas zaljubim... I jesam.. Al tek sam kasnije vidjela s kakvim sam debilom to napravila...Drago mi je da jesam. To je dobro doba usla si zrela u to
Nemam fotku tamoOblih sa krivinama?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|