Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe Sigica dobit ces spanking na tu socnu guzu)Juciiii frendeee dodii spasi nasssss
cmokićhehe Sigica dobit ces spanking na tu socnu guzu)
Jučer sam ti rekao da prestaneš s tom muzikom. Ovo nije Modra Lasta, a ja nisam Lastan i ne rješavam probleme adolescenata . Smiri strasti ili ideš na hlađenje. Zamrznut ću te do Božića , kunem se pred svima ovdje prisutnima i pri punoj svijesti i pameti
Sta cekamoJučer sam ti rekao da prestaneš s tom muzikom. Ovo nije Modra Lasta, a ja nisam Lastan i ne rješavam probleme adolescenata . Smiri strasti ili ideš na hlađenje. Zamrznut ću te do Božića , kunem se pred svima ovdje prisutnima i pri punoj svijesti i pameti
Jaooo pa di siii jbt izbavi nas od zlaDobro kaj je ovo, vidim nabijate fino postove i okrecete stranice. Neka, neka.
Nisam nista citao btw. ne da mi se listat skoro 100 strana.
Tako da cu se poteudit pohvatat.
Koji je ovaj Pajo Patak, sto je dobio zadatak da se mani jubitoa?!
Ne pitaj di sam, 100 sranja. Al dobro, proce sve.Jaooo pa di siii jbt izbavi nas od zla
super toleranca maksimumJučer sam ti rekao da prestaneš s tom muzikom. Ovo nije Modra Lasta, a ja nisam Lastan i ne rješavam probleme adolescenata . Smiri strasti ili ideš na hlađenje. Zamrznut ću te do Božića , kunem se pred svima ovdje prisutnima i pri punoj svijesti i pameti
Da, vodim ga u provod da se opusti i otvori prema zenama... Samo mi mora reci kad.. I pisali smo koja je najzgodnija brazilkaNego kaj ima, ak sam dobro vidio vodis V. u provod?!
Neke brazilke su u igri i to?
Ajmo neki brifing na brzinu
Kolega neki pravilnik ponasanja postoji da ga hebes, men3 nije bilo al ak sam ja uspio iscitat jedno 20 puta da ti je netko rekao da prekines s glupostima s jubitoa onda je sve jasno.super toleranca maksimum
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|