Još mi kaže da zna da me ne zanima recenzija.Znala sam da ga neces iznevjeriti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još mi kaže da zna da me ne zanima recenzija.Znala sam da ga neces iznevjeriti...
A jel te zanima??Još mi kaže da zna da me ne zanima recenzija.
NeA jel te zanima??
Koja?Ima neka na ljubavnom oglas vidim.. Javi se ako se volis maziti i ako cijenis zenu kao ljudsko bice.. Venty to je tvoja....
Tu dolje kako prolaze oglasi.. Javi se ako si njezan i ako se volis maziti...
Ne znam kako izgledaTu dolje kako prolaze oglasi.. Javi se ako si njezan i ako se volis maziti...
A posaljes mail...Ne znam kako izgleda
I kako da je onda odbijem ako mi se ne sviđa?A posaljes mail...
Pa zahvalis i kazes niste ono sto sam zamisljao npr... Mislim da salje slike prijeI kako da je onda odbijem ako mi se ne sviđa?
Ne bi ja to volio nikome napraviti, okrenuti se.Pa zahvalis i kazes niste ono sto sam zamisljao npr... Mislim da salje slike prije
Ako su fejk slike ili opis apsolutno razumijem..Ne bi ja to volio nikome napraviti, okrenuti se.
Pa opet bi ju uvrijedio da ne izgleda dobro. Ne želim se naći u takvoj situaciji.Ako su fejk slike ili opis apsolutno razumijem..
A jbt ona pusti 10 likova u prosjeku dnevno, njoj je vjerovatno svejedno))Pa opet bi ju uvrijedio da ne izgleda dobro. Ne želim se naći u takvoj situaciji.
A kakva je ta koja se mazi s 10 likova na dan.A jbt ona pusti 10 likova u prosjeku dnevno, njoj je vjerovatno svejedno))
Pa to joj posao...A kakva je ta koja se mazi s 10 likova na dan.
Takva je Pantera npr..Pa to joj posao...
E pa ona ima prave slike. I njoj se nitko nije okrenuo.Takva je Pantera npr..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|