Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njegova je bila da svog udala , a on nestao.Ovo s alkoholom mi bolje zvuci,mozda cak upozna konobaricu ili ako zavrsi u komuni,mozda tamo nekog upozna ili u komuni poducava kako se pravi mojito
Ninja
Daj ti neku ideju
Uz tebe smo
Da se sig udalaNjegova je bila da svog udala , a on nestao.
I dao sam ti podrškuZao mi je sto nisam shvatila koliki je ventura odron od covjeka... I u jednom trenutku slabosti povjerila sam mu se jer mi je od nekud trebala neka rijec podrske... Malo govno smrdljivo je to iskoristilo...
E sad,oces biti velik u njezinim ocima nakon podrske ili i dalje odron?I dao sam ti podršku
Jesam ja, sig, Big joe, kozjak Dida . Sad vjerojatno ima još ljudiJel iko ovdi od vas normalan
Ma ne može on to. Kaj ti je. Njemu jedna uvijek zapne za oko i ako ga sjebe pati za njom mjesec dana. Proci će mu život pateci za sig , a i on se u svaku kurvu zagleda. Bila sa plavog bila sa ege bila uličarkaNinja
Ima zena koliko hoces,samo se okeni oko sebe
Mozda ni ne znas da te neka gleda ispod obrva![]()
Da a Ninja izvršio harakiri the end ☠Da se sig udala
Zaboravio si dodat da joj se ispriča . Meni je tata prije 2 godine rekao sine ispričaj se . Ja ga pitao zašto kaže nije bitno ispričaj se . Ja sam rekao oprosti tata. On je rekao e tako sad si spreman za ženidbu. Kada se naučiš ispričat iako nisi kriv možeš se ženit. Trebat će ti nekad kasnije u braku da ces biti kriv iako nisi kriv.Ninja da si pravi donio bi sig kitu cvijeća bombonijeru i dao joj 50€ za kavu
Kaj je tebi gotovo je vidiš da me neželi nikad vidjeti i nemoj mi ju više spominjat rekao sam ti i briga me više za nju okNinja da si pravi donio bi sig kitu cvijeća bombonijeru i dao joj 50€ za kavu
Kaj se srdiš. Morti glumi ledenu kraljicu samo . Koga ti lažeš ? Ja znam da u dubini duše ipak ti je stalo do nje. Ti je još uvijek voliš bez obzira na sve i ti to jako dobro znas. Slušaj mali imao sam mnogo žena u životu i savjetovao mnoge muške, ali ti si jedini muškarac koji nikada nije posluhno moje savjete nije ti dosta to?Kaj je tebi gotovo je vidiš da me neželi nikad vidjeti i nemoj mi ju više spominjat rekao sam ti i briga me više za nju ok
Pa vidiš da je zaljubljena nećemo više o njoj ja sam svoje rekao i dajmo neku drugu temu recimo zašto nema slatkiceKaj se srdiš. Morti glumi ledenu kraljicu samo . Koga ti lažeš ? Ja znam da u dubini duše ipak ti je stalo do nje. Ti je još uvijek voliš bez obzira na sve i ti to jako dobro znas. Slušaj mali imao sam mnogo žena u životu i savjetovao mnoge muške, ali ti si jedini muškarac koji nikada nije posluhno moje savjete nije ti dosta to?
Zato jer je spamala/spamao neke teme i admin ga je ju ban radi spama.Pa vidiš da je zaljubljena nećemo više o njoj ja sam svoje rekao i dajmo neku drugu temu recimo zašto nema slatkice
Haha volim ova ti dobra meni je bila samo draga na forumuPa vidiš da je zaljubljena nećemo više o njoj ja sam svoje rekao i dajmo neku drugu temu recimo zašto nema slatkice
Morti nikad nije ni bila stvarna nikad nije dokazala da je žensko niti nikad nije dokazala niti da je osoba.Pa vidiš da je zaljubljena nećemo više o njoj ja sam svoje rekao i dajmo neku drugu temu recimo zašto nema slatkice
Bezveze ona je isto bila zabavna nije ju trebo banirat štetaZato jer je spamala/spamao neke teme i admin ga je ju ban radi spama.
Ma bila je Siniša ju je upoznao to ti može potvrditMorti nikad nije ni bila stvarna nikad nije dokazala da je žensko niti nikad nije dokazala niti da je osoba.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|