To je jebač, a ne ovi kaj računaju. Ako se okrenem ostat će mi puna jaja,ako ostanem bit će mi žao peneza,a možda neću ni za taksi imat.Šta ću sad.Dam joj 50€ za kavu pa se okrenem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je jebač, a ne ovi kaj računaju. Ako se okrenem ostat će mi puna jaja,ako ostanem bit će mi žao peneza,a možda neću ni za taksi imat.Šta ću sad.Dam joj 50€ za kavu pa se okrenem
Dogovor ti i ja se nađemo. Daš mi 100-150€za kavu, sladoled i ajd pivu. Svako svojim putem? Nema nikakvog kontakta jer mene zanimaju samo žene,a ti si napravio dobro djelo ,a ja nikad lakše dobio 150€.Dam joj 50€ za kavu pa se okrenem
Feđa je toliko cura poševio da su mu vjv dopizdile tako da Jura morao bi bar neki HJ odradit onako frendovskiDogovor ti i ja se nađemo. Daš mi 100-150€za kavu, sladoled i ajd pivu. Svako svojim putem? Nema nikakvog kontakta jer mene zanimaju samo žene,a ti si napravio dobro djelo ,a ja nikad lakše dobio 150€.
Ili mogao ići u Žigole i nadat se da će neki ženski federer naići i dati mi pare za kavu, a da niš ne radimo
Do godisnjem cu imati sigurno podosta na spisku sa dobrim recenzijama, moraju se naci par koje ce ju biti vrhunskeA s tim parama se poslije iskališ na latinama baš te briga
Mozda tebiPogledajte prilog 3023
Mislim da mi je jasno zašto Federer plaća puno preko cijene a i zašto se loži na Azijatkinje
Ninja jesi ti konačno upoznao Slatkicu?Meni su predivne Rihana ,Beyonce
DaNinja jesi ti konačno upoznao Slatkicu?
Ne nije mi ništa odgovorila na pp ali tebe lajka vidimNinja jesi ti konačno upoznao Slatkicu?
opaaaaa.....znači veselo je bilo....jesi ga oduševila?
Kak smo se upoznali pa nismo bili na kavi
Ninja tebe slatkica upoznala ti nju nisi bog te mazo kakav si to bio da se je ne sjecasKak smo se upoznali pa nismo bili na kavi
Dobar PINOTNinja tebe slatkica upoznala ti nju nisi bog te mazo kakav si to bio da se je ne sjecas
Je kurac po njemu bi jebo ko ninjaDobar PINOT
Haha zeka se slatkicaNinja tebe slatkica upoznala ti nju nisi bog te mazo kakav si to bio da se je ne sjecas
dobar pinot a ja čuo da uopće ne piješDobar PINOT
Pijem pivu a ova slatkica izmišlja ja ju neznamdobar pinot a ja čuo da uopće ne piješ
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|