Osjetilo se i u JapanuZaplivala... Jbt sta je hladno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osjetilo se i u JapanuZaplivala... Jbt sta je hladno
To je kad stariji muškarac je sponzor mladoj curi i sve joj kupuje ,vodi je na većere a ona njemu daje sex zauzvrat e to je toA šta je to suggar daddy?
A šta ti meni imaš vjerovati ili ne vjerovatiA šta je to suggar daddy?
Vračaj se prvim letom nazad iz JapanaOsjetilo se i u Japanu
Ali ti nisi dalje odmakao dalje od oroslavlja pa ne mozes znatOsjetilo se i u Japanu
Piše se OroslavjeAli ti nisi dalje odmakao dalje od oroslavlja pa ne mozes znat
SvejednoPiše se Oroslavje
Pa neće mu Dat para dzaba Morat će ninja zaradit to nekakoNek Federer salje pare ti uzivaj
Tebi diskrecija baš i nije jača stranaSvejedno
Ni tebi koji si uokolo dijelio moj privatni brojTebi diskrecija baš i nije jača strana
U tom slucaju bilo mi je drago...Da nema sigice ne bi ni bilo foruma
Kak neznas STA je sugar daddy ako si ti sugar babyA šta je to suggar daddy?
Kad se vratiš sa mora Sigice jelda ?U tom slucaju bilo mi je drago...
A poneki preostali idu kod mene na blok listu...
Ninja, s obzirom da su picke i da me nece nikad blokirat jer im nema tko dizat ovo pacenicko mjesto javit cu ti se u pp kad se vratim da ispunim obecanje.
Ne. Kada se vrati sa Marsa . Onda će ti odg. Pa naravno kad se vrati s mora. Odi vježbat tamo šta ces rec. Ne možeš doci ženi i rec kolko para. Možeš ovim latinama, ali ja se i njima kulturno javim sa Hey i want meet you pa one same pišu cijenik kako ona zna šta ja ocu? Možda ja ocu samo kavu pitKad se vratiš sa mora Sigice jelda ?
Pa ja ću normalno pričat na kavi pa nebavi se frendica ovim hobijem valjda hahaNe. Kada se vrati sa Marsa . Onda će ti odg. Pa naravno kad se vrati s mora. Odi vježbat tamo šta ces rec. Ne možeš doci ženi i rec kolko para. Možeš ovim latinama, ali ja se i njima kulturno javim sa Hey i want meet you pa one same pišu cijenik kako ona zna šta ja ocu? Možda ja ocu samo kavu pit
Glup , gluplji Slinisamariole....glup si od rođenja ili?
Kakvu si sliku vidio? Kaj si vidio da ima većeg od tebe pa te splasilo? Jesi se vudril gdje? Jesi dobro? Jel ti treba zvat hitnu? Ili nisi nikad sise vidio ako pričamo o profilnoj i mobitel? Pa te to splasilo i pao si i nesvijestGlup , gluplji Slinisa , kad sam vidio tvoju fotku pao sam u nesvijest
Skuzila da nemoze naplatit pa Reko ajde ona dabeKaže besplatno ispuni fetiše a nick mu sex za pare nema logikeIspunjujem curama fetiše. (Zagreb)
Ako ima neka cura da želi da joj ispunim neki fetiš sve dok nije bolan (besplatno) nek se javi ovdje ili na moj mail @zgzagreb69 Pa vam preko toga kažem nešto o sebi. (Samo Zg i s prostorom) Imam 19 god.forum.ljubavni-oglasnik.net
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|