Sisata i guzata
Well-known member
Aha, znaci nepovjerljiv je... A jbgSamo je oprezan; i ne vjeruje da ce mu se ispuniti san neka neka, samo vi uzivajte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, znaci nepovjerljiv je... A jbgSamo je oprezan; i ne vjeruje da ce mu se ispuniti san neka neka, samo vi uzivajte
Pa vidis kakva pitanja postavlja jos ne vjeruje da se to desavaAha, znaci nepovjerljiv je... A jbg
Ako ne dode nece se ni desiti, do njega je.Pa vidis kakva pitanja postavlja jos ne vjeruje da se to desava
poalko s nim, da ga ne uplasisAko ne dode nece se ni desiti, do njega je.
Aha... Mislis treba mu vremena?poalko s nim, da ga ne uplasis
Ma nije, odgodili smoSTA ninja otkazo kavu
Kad ja budala umjesto da idem spavati gledam kaj tu imaVidim da je sinoc bilo zabavno sa slatkicom...
Kaj ste odgodili na neodredenoMa nije, odgodili smo
Ja sam danas od 6 u pakiranju tako da tu sam se naucila da mi se u 22 vec sklapaju oci... I sad pokusaj lovljenja macka, nisam ga imala kamo odvestKad ja budala umjesto da idem spavati gledam kaj tu ima
Neke stvari vrijedi cekati.Kaj ste odgodili na neodredeno
Jebote lovis ga kolko vecJa sam danas od 6 u pakiranju tako da tu sam se naucila da mi se u 22 vec sklapaju oci... I sad pokusaj lovljenja macka, nisam ga imala kamo odvest
Hahaha to je nista... Ulicari se love po par mjeseci ponekad....Jebote lovis ga kolko vec
Mozda ninja u meduvremenu upoznao buducu gospodu ninja pa da vidi jel bude STA od toga ili neNeke stvari vrijedi cekati.
Sve je moguce....Mozda ninja u meduvremenu upoznao buducu gospodu ninja pa da vidi jel bude STA od toga ili ne
Samo ga lovi nebi za zenskom toliko trco da ima zlatnu picu a kamoli za nekim macoromHahaha to je nista... Ulicari se love po par mjeseci ponekad....
A jbg... Mace su kao i ljudi koji su puno puta bili povrijedeni... Nepovjerljive dok ne uvide da im zelis dobro i da si im prijatelj. Strpljenje je tu kljucno, i hrana da ih namamis u transporter...Samo ga lovi nebi za zenskom toliko trco da ima zlatnu picu a kamoli za nekim macorom
Mislim ja da ninja ceka da se slomis da tebe zavedeSve je moguce....
Mene je nemoguce zavestiMislim ja da ninja ceka da se slomis da tebe zavede
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|