A kad te ninja uvati neces ti trcat za macorima kad ti polaze STA je sex ko sto kaze sinisa loviti CES ti ninju ne macore po uliciMene je nemoguce zavesti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad te ninja uvati neces ti trcat za macorima kad ti polaze STA je sex ko sto kaze sinisa loviti CES ti ninju ne macore po uliciMene je nemoguce zavesti
Mene u seksu nista vise ne moze impresionirati...A kad te ninja uvati neces ti trcat za macorima kad ti polaze STA je sex ko sto kaze sinisa loviti CES ti ninju ne macore po ulici
Vidis ninja te moze pokazat cari trojkiceMene u seksu nista vise ne moze impresionirati...
Jedino druge kvalitete
Naravno spreman ko puška hahaJesi spreman ?
Pa rekla ti jucerBok Sigi i ostali vidim da me se spominje pa da se javim idem sa Sigi na kavu samo se moramo dogovorit kada
Samo pazi da ispucavas metke ne corkeNaravno spreman ko puška haha
Haha ova ti dobraSamo pazi da ispucavas metke ne corke
Ninja rijesi ti sig i frendicu da te hvale neka ceo svet zna ko je jebacHaha ova ti dobra
lagan pristupAha... Mislis treba mu vremena?
Tako je ali sigurno se vidimoMa nije, odgodili smo
Pa dalagan pristup
Shvacamlagan pristup
Pazi da se ne ispucas prebrzo hahaNaravno spreman ko puška haha
jos ce ispast da radis kao pimpNinja saljem ti face od prijateljice
Inace sam bas nestrpljiva osoba ))Pazi da se ne ispucas prebrzo haha
Da još nevjerujem da ću upoznat SigicuSamo je oprezan; i ne vjeruje da ce mu se ispuniti san neka neka, samo vi uzivajte
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|