Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodosao!Mangice, cujem da pitas gdje sam... evo me lutko moja, pozdrav od drkadzije
Vidjet cemo do kad... ne vjerujem da ce me vise blokirati zbog alfice mogDobrodosao!
Skuzio sam kada nema Sig,ovdje je tišina.Sta je ovo, nitko ne pise, pa di su svi ?
Dok sam ja tu nitko ne smije da te dira!Vidjet cemo do kad... ne vjerujem da ce me vise blokirati zbog alfice mog
Nisam se mislila vratit tu i necu tu provodit bas puno vremena ali ne volim nepravdu.Eto Sig, mora iskoristit zadnji dan... Moram i macka ulovit veceras ili sutra ujutro...
Sutra u zg
Kaj nisi rekla da u subotu dolaziš u Zg ?Eto Sig, mora iskoristit zadnji dan... Moram i macka ulovit veceras ili sutra ujutro...
Sutra u zg
Sutra kasno navecer poslje rucka a u subotu mozemo na tu famoznu kavuKaj nisi rekla da u subotu dolaziš u Zg ?
Budemo se dogovorili za kavu javim ti se okSutra kasno navecer poslje rucka a u subotu mozemo na tu famoznu kavu
Kaj si se prepao sad odjednom. Neće te sig jebat.Budemo se dogovorili za kavu javim ti se ok
Kaj bi se prepao naći ćemo se mi nebriniKaj si se prepao sad odjednom. Neće te sig jebat.
Za to nema brigeKaj si se prepao sad odjednom. Neće te sig jebat.
Sigi a kaj ak se napališ hahaZa to nema brige
Ma kazem ne briniSigi a kaj ak se napališ haha
A možda se frendica napaliMa kazem ne brini
Jesi spreman ?Budemo se dogovorili za kavu javim ti se ok
Nije, uplasio se hahahhaJesi spreman ?
Samo je oprezan; i ne vjeruje da ce mu se ispuniti san neka neka, samo vi uzivajteNije, uplasio se hahahha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|